18 / 05 / 2024

tse eğitim 2015

tse eğitim 2015

TSE Tuzla Yalıtım Teknik Şefliği tarafından, Emlak Konut A.Ş Kontrolörleri, Tuzla Belediyesi İmar Müdürlüğünün katılımları ile paydaşları buluşturan teknik eğitimler kapsamında ilk olarak yalıtım eğitimleri verildi.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden açıldı!

2015'te yıkılarak yeniden inşa edilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün itibariyle tekrar hizmet vermeye başladı...

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İstmarina'nın özel eğitim tesisi yeniden ihaleye çıkıyor!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzası taşıyan İstmarina projesinin özel eğitim tesisi 18 Aralık 2015 tarihinde açık artırma usulü ile KDV hariç 40 milyon 760 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılıyor.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Biyotek15 Arge Eğitim ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyotek15 Arge Eğitim ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Ekim ayı, 2015 yılında, İstanbul İl'i, Avcılar İlçesi' nde, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak 'ta kuruldu.

İstmarina projesinin özel eğitim ve sağlık tesisleri ihaleye çıkacak!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ve özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İhalesi 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İstmarina'nın özel eğitim tesisi ve özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ve özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İhalesi 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Remzi Demir Diyarbakır Çermik'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Çermik Kaymakamı Remzi Demir, ilçedeki eğitim yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Demir, 2015 yılı içerisinde eğitim yatırımları çerçevesinde yapılan yatırımlarla ilçedeki derslik ihtiyacının giderildiğini söyledi.

İlkadım Belediyesi 500 bin TL'lik eğitim yatırımı yaptı!

İlkadım Belediyesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında yaklaşık 500 bin TL eğitim yatırımında bulundu. Başkan Tok, geleceğin serveti olan gençler için durmadan yorulmadan çalışacaklarını söyledi.

TOKİ'den yeni eğitim-öğretim yılına 50 okul!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), çocukların ve gençlerin modern eğitim kurumlarında öğrenim görmeleri amacıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında bin 163 derslikli 50 yeni okul hizmete sunulacak.

Nevşehir İl Özel İdaresi'nin eğitim yatırımları devam ediyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi 2015 yatırım projeler kapsamında devam eden Merkez Göre yolu 32 derslik İmam Hatip Okulu, Merkez 24 Derslik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Eğitim binası ve pansiyon binaları yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Iğdır'da 50 milyonluk eğitim yatırımı yapılacak!

Iğdır’da, bu yıl içerisinde eğitime 50 milyonluk yatırım yapılacağı bildirildi. Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, 2015 yılı içerisinde Iğdır’a 50 milyonluk eğitim yatırımı yapılacağını söyledi.

tse eğitim 2015 Haberi

tse eğitim 2015

TSE Tuzla Yalıtım Teknik Şefliği tarafından, Emlak Konut A.Ş Kontrolörleri, Tuzla Belediyesi İmar Müdürlüğünün katılımları ile paydaşları buluşturan teknik eğitimler kapsamında ilk olarak yalıtım eğitimleri verildi. 


TSE Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Müdürü Metehan ÇALIŞ organizatörlüğünde laboratuvar gezisi ile başlatılan organizasyonda alanında uzman TSE personelleri, Yangına tepki, Yangına dayanım, Akustik ve Isı- Su Yalıtımı konularında eğitimler verecek. 

Organizasyon kapsamında; paydaşlara TSE'nin tanıtımı yapılırken, ülkemizde son yıllarda artan standardizasyon faaliyetlerinin önemine de vurgu yapılıyor. 

Eğitim organizasyonu çerçevesinde katılıma paydaşların soru ve cevaplan ile sektörle alakalı yapılabilecek konular test edilerek, organizasyona katılan devlet kurumlan ile paydaşlar arasında bir dayanışma sağlanması hedefleniyor. 


İstanbul...