05 / 05 / 2024

tse kayseri güvenli yeşil bina projesi

tse kayseri güvenli yeşil bina projesi

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Kayseri İl Koordinatörlüğü, Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan TSE Yapı Malzemeleri Sektör Müdürü Osman Özdemir,”Güvenli Yeşil Bina Projesiyle, güvenli yapılar ortaya çıkacak” dedi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

TSE ile TGDF arasında güvenli üretime ilişkin iş birliği!

Türk Standardları Enstitüsü ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu arasında, yeni tip koronavirüs salgını sonrası güvenli üretim belgelendirme ve standardizasyon konularında iş birliğine gidildi.

TSE'den güvenli iskele projesi!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 2015 itibarıyla inşaat sektöründe iş kazalarının önüne geçilmesinde kritik önem taşıyan iş sağlığı ve güvenliği ekipmanlarının belgelendirmesi faaliyetlerine başladı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Belediye Binası Güvenli Yeşil Bina mı olacak?

Ümraniye Belediyesi Hizmet Binası, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından “Güvenli Yeşil Bina’’ sertifikası kapsamında belgelendirme çalışmaları için incelemeye alındı.

Kayseri'de güvenli yeşil bina projesi tanıtıldı!

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Kayseri İl Koordinatörlüğü, Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan TSE Yapı Malzemeleri Sektör Müdürü Osman Özdemir,”Güvenli Yeşil Bina Projesiyle, güvenli yapılar ortaya çıkacak” dedi.

Belsin Life Kayseri projesinde iş güvenliği tartışma yarattı!

Kayseri'de bir inşaat firması yetkilisinin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıtığı fotoğraf sosyal medyayı uçurdu. Bu paylaşım, iş ve işçi güvenliğinin nasıl hiçe sayıldığını gözler önüne serdi.

Gaziantep'te Güvenli-Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Standartlar Enstitüsü ( TSE ) Güneydoğu Koordinatörlüğü işbirliğiyle, "Güvenli-Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi. TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörü Hakan Yıldırım toplantıda konuşma yaptı...

Kayseri'de iş güvenliğine uymayan 68 inşaata ceza kesildi!

Kayseri'de iş güvenliğine uymayan, yapılan denetimlerde noksanı bulunan 68 inşaat durduruldu. Denetlenen 147 işyerine 1 milyon 408 bin 51 8 TL idari para cezası kesildi.

Türkiye'nin ilk TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi yapıldı!

FSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ilk defa birçok kurum ve kuruluşun katıldığı TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi toplantısı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekolojik Binada yapıldı.

Güvenli-Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı 14 Kasım'da Gaziantep'te yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Standartlar (TSE) Enstitüsü Güneydoğu Koordinatörlüğü işbirliğiyle, “Güvenli- Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek. Toplantı 14 Kasım tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına Güvenli Yeşil Bina belgesi verildi!

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ilk "Güvenli Yeşil Bina" belgesi Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Görkem Gençtürk de binalarının enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiğini kaydetti.

tse kayseri güvenli yeşil bina projesi Haberi

tse kayseri güvenli yeşil bina projesi

TSE Kayseri İl Koordinatörlüğü Binası’nda düzenlenen toplantıya, TSE Yapı Malzemeleri Sektör Müdürü Osman Özdemir, TSE Kayseri Koordinatörü Mahmut Ulaş ve üye kurumların temsilcileri katıldı. Türkiye’de İnşaat Sektörü ve Güvenli Yeşil Bina Sertifikası Projesi’nin tanıtıldığı toplantıda konuşan TSE Yapı Malzemeleri Sektör Müdürü Osman Özdemir, “Yeşil Bina Sertifikasyonu aslında bundan 20 yıl önce Amerika ve Japonya’nın katkılarıyla başladı. TSE ne yaptı. Bu sertifikasyonun başına güvenli ibaresini koydu. Bu projede kamudan inananılmaz paydaşlarımız var. sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bunlara örnek olarak gösterilebilir. 8 tane komite oluşturduk. İlk defa duyabilirsiniz. Yapı malzemelerinde organik bileşikler, kanserojen maddeler arasında formaldehit bir çok yapı malzemesinde bulunur. Yeşil anlamında bunları tespit ettik. 0 Binaların sadece yeşil olması yetmiyor. Güvenlide olması gerekiyor. Bu kısmı da...