02 / 05 / 2024

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik nerede

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik nerede

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bulut tarafından kuruldu.

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş tarafından kuruldu.

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş taarfından kuruldu.

Euro NCAP çarpışma testinden yüksek puan alan Kia Ceed serisi Mayıs zammı merak ediliyor

Kia Ceed'in tasarımı, performansı ve özellikleri, Avrupa'da tercih edilen otomobil standartlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Kia Ceed'in üretimi, modern otomotiv üretim teknikleri ve kalite kontrol süreçleri kullanılarak gerçekleştirilir. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Ufuk Güven tarafından kuruldu...

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bulut tarafından kuruldu.

Bluendt Mühendislik Kalite Kontrol Belgelendirme Sertifikasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bluendt Mühendislik Kalite Kontrol Belgelendirme Sertifikasyon Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Tuzla'da kuruldu.

Sabuncubeli Tünelleri açılış için gün sayıyor!

Sabuncubeli Tünelleri'nde çalışan tek kadın olan ve kalite kontrol şefliği yapan 8 aylık hamile olan Esra Altın Soylu, hem kızının doğumunu hem de tünellerin hizmete girmesini heyecanla bekliyor 

Ankara Şeker Fabrikası hizmet alım ihalesi 18 Mayıs'ta!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ankara Şeker Fabrikası tarafından 2018/2019 Kampanya Dönemi Pancar Analiz Laboratuarı ve Kalite Kontrol Laboratuarı Hizmet Alımı işi ihale edilecek. 

3. havalimanının ilk etabı 29 Ekim 2017'de açılacak!

Üçüncü havalimanının uzun soluklu iş kollarından altyapı çalışmaları kadın mühendislerin titiz çalışmalarıyla devam ediyor. Zemin çalışmaları Kalite Kontrol Mühendisi Esra Atıcı: "Büyük bir inşaat projesinin içinde olmak çocukluktan beri hayalimdi" dedi.

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı!

İki yangın söndürme helikopteri ve bir amfibik uçak ile havadan, çok sayıda yer ekibiyle de karadan müdahale edilen Fethiye ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Emrullah Eruslu: Samsun'da binaların yüzde 81,3'ünün temeli kontrol edilmiyor!

Eryap A.Ş. CEO'su ve XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Samsun'da binaların yüzde 81,3'ünün temelinin kontrol ettirilmediğini, halkın yüzde 70'inin evinde yalıtımsızlık nedeniyle ısı kaybı yaşadığım açıkladı.

Yaşamda Kalite Proje-Fikir Yarışması İzmir'de düzenlendi!

Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi ve İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaşamda Kalite Proje/Fikir Yarışmasında ilköğretim ve lise öğrencilerinin birbirinden iddialı projeleri yer aldı.

Havalimanları kontrol noktalarında parmak iziyle geçiş sistemi başlayacak!

TAV CEO’ su Şener, havalimanları kontrol noktalarındaki yoğunluğu azaltmak amacıyla parmak iziyle geçiş ve ilk girişteki x - ray’ lerin kaldırılması için izinlerin çıktığını açıkladı...

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik nerede Haberi

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik nerede

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bulut tarafından kuruldu.
 

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her nevi madenden imal edilmiş,alçak ve yüksek basınçlı kapların,ısı cihazlarının,depoların,tankların,ısı santrallerinin,boylerlerin,hidroforların,siloların,kalrın,ısıetuvlerin ve bilcümle madeni imalatların sanay röntgen filmlerini çekmek,kaynak kontrollerini,basınç testlerini,kontrollerini yapmak,ısı tekniğine ait bilcümle etüd,ve projeleri yapmak,ilgili konuda ticaret,ithalat,ihracat,komisyonculuk,mümessillik,bilumum dahili ticaret ve taahüt işleri yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı işler

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:...