19 / 07 / 2024

TSKB Gayrimenkul kan verdi

TSKB Gayrimenkul kan verdi

TSKB Gayrimenkul Değerleme çalışanları İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankası’na bağışta bulundu

TSKB Gayrimenkul 120 bin 453 TL'lik pay satacak!

TSKB Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 120.453,780 TL oldu. Bu paylar 20 Eylül ve 21 Eylül tarihlerinde Birincil Piyasada oluşacak fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Panora GYO, TSKB Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Panora GYO, 2021 yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine karar verdi. 

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi...

TSKB Gayrimenkul 13 Mart'ta pay geri alımı yaptı! 

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 13 Mart 2019 tarihinde TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,79-0,80 TL fiyat aralığından pay alımı yaptı. 

TSKB GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 değerleme şirketi olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ter Ra Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

TSKB GYO'nun başkanı yine Hakan Aygen oldu!

Hakan Aygen, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan vekili ise Özlem Bağdatlı oldu...

TSKB Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen, TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı seçildi.

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel'in istifası sebebiyle Hakan Aygen Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

TSKB Gayrimenkul Değerleme 15. kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Değerleme ve danışmanlık alanında gayrimenkul sektörünün referans noktası olmak hedefiyle faaliyet gösteren TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 15’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Akfen GYO, TSKB Gayrimenkul'le anlaştı!

Akfen GYO portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin TSKB Gayrimenkul A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

İş GYO ile TSKB GYO birleşiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşiyor. Görüşme süreci devam ediyor.

TSKB GYO Fındıklı Ofis binasının değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fındıklı Ofis binası 1 ve 2'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

TSKB Gayrimenkul kan verdi Haberi

TSKB Gayrimenkul kan verdi

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin kemik iliği naklinde kullanılmak üzere kök hücre bağışçısı olmanın önemi konusunda bilinç oluşturmak amacıyla öncelikle kendi çalışanlarının gönüllü katılımı ile düzenlediği proje kapsamında, 8 Haziran 2012 tarihinde, TSKB Gayrimenkul Değerleme çalışanları Fındıklı’daki merkez binasında, İstanbul Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankası’na kayıtları yapılarak, kan bağışında bulundu.


TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Işıl Dinçer'de kan verenler arasındaydı ve konu ile ilgili şunları söyledi:


Kemik İliği Bankası’nın daha geniş kitleler tarafından öğrenilmesine, anlaşılmasına ve bağışların artmasına bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla TSKB Gayrimenkul Değerleme bünyesinde bir gönüllülük projesi başlattık. Çalışanlarımızın katılımıyla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankası’na verdiğimiz kan örneklerini veri tabanına ekleterek destekliyoruz. Kemik İliği Bankası’na yapılan her kan bağışının bir kişinin hastalığı ile mücadele konusunda...