04 / 05 / 2024

tskb yönetim kurulu başkanı Adnan Bali

tskb yönetim kurulu başkanı Adnan Bali

15 Nisan 2011 tarihinden bu yana TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğini ve 21 Nisan 2011 tarihinden itibaren de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Adnan Bali kimdir?

Hakan Aygen yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi.

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı'nın seçilmelerine karar verildi.

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Sayın Özlem Bağdatlı seçildi. 

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi...

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı. İşte TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı...

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verdi...

TSKB GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yaptı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üyeleri seçildi!

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verildi. 

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel'in istifası sebebiyle Hakan Aygen Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı.

TSKB GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO'da yönetim kurulu değişikliği bildirisini yayınladı.

Ufuk Bala Yücel yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk Bala Yücel'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Mustafa Göktaş'ın seçilmelerine oy birliği ile karar verdi.

tskb yönetim kurulu başkanı Adnan Bali Haberi

tskb yönetim kurulu başkanı Adnan Bali

Adnan Bali kimdir?

Adnan Bali, 1962 İslahiye doğumlu. Bali, üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde tamamlamıştır. T. İş Bankası’ndaki  kariyerine Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan 


Bali, takiben Fon Yönetimi Müdürlüğü’nde sırasıyla Müdür Yardımcısı, Birim Müdürü, Bölüm Müdürü görevlerini yürütmüştür. Daha sonra Şişli Şube Müdürü, Galata Şube Müdürü, Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve 1 Nisan 2011 tarihinde T. İş Bankası Genel Müdürlüğü görevine terfi etmiştir. 


Bali, 15 Nisan 2011 tarihinden bu yana TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğini, 21 Nisan 2011 tarihinden itibaren de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini...