07 / 08 / 2024

TSPB yeni yönetimi

TSPB yeni yönetimi

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) 15. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla yapıldı. Babacan, “TSPB, temsil gücü daha yüksek bir Birlik haline geldi.” dedi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

Eski ve yeni site yönetimi birbirine girdi: 5 yaralı!

Başakşehir'de bir sitenin eski ve yeni yönetimi arasında kavga çıktı. Olay sonucunda 5 kişi silahla yaralandı.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Yeni Gimat GYO'dan Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi şirketi geliyor!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı otel ve gayrimenkul işletmeciliği yapmak amacıyla Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. unvanlı şirket kuruyor...

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

Bursaspor yönetimi yeni benzinlik arazileri arıyor!

Bursaspor yönetimi yeni benzinlik arazileri için görüşmeler yapıyor. Yönetim, Botanik Park karşısındaki Hizmet Birimleri binasının yanındaki arazi için Osmangazi Belediyesi'yle bir görüşme gerçekleştirdi.

Siemens, Desigo Bina Yönetimi Platformu'nu tanıttı!

Siemens, Desigo Bina Yönetimi Platformu’nun yeni versiyonunu ve kompakt oda modüllerini iş ortaklarına tanıttı. Katılımcılar konusunda merak ettiklerini uzmanlara sorma ve DXR2 uygulamalarının demosunu inceleme imkânı buldu.

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

Apartman yönetimi nasıl olur?

Kat maliklerinin yeni taşındığı ve henüz apartman yönetiminin oluşturulmadığı yapılarda, ilk apartman yönetimi Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alan hükümlere göre kurulması gerekiyor.Peki apartman yönetimi nasıl olur?

TSPB'nin yeni yönetimi belli oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) 15. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla yapıldı. Babacan, “TSPB, temsil gücü daha yüksek bir Birlik haline geldi.” dedi.

TSPB yeni yönetimi Haberi

TSPB yeni yönetimi

Yeni Sermaye Piyasası Kanununun yürürlüğe girmesiyle beraber, üyeleri arasına banka ve aracı kurumlara ek olarak portföy yönetim şirketleri ve yatırım ortaklıkları eklenen Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, genişletilmiş üyelik yapısıyla ilk genel kurulunu 8 Temmuz 2014 tarihinde yaptı. Toplantıda, Birliğin Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri belirlendi.


Açılış konuşmasını Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yaptığı toplantıda Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan ve Birlik Başkanı Attila Köksal da birer konuşma yaptılar. 


 Ali Babacan: “TSPB, temsil gücü daha yüksek bir Birlik haline geldi.”



Genel Kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, finans piyasaları için tarihi bir gün yaşandığı belirterek: “Yeni SPK Kanunu ile birlikte TSPB temsil gücü daha yüksek bir Birlik...