21 / 05 / 2024

TT Custom choppers gebze

TT Custom choppers gebze

Türkiye'nin ilk motosiklet fabrikası TT Custom sahibi Tarhan Telli tarafından 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak... 15 bin metrekare alana kurulu fabrikada her yıl çalışan sayısı artacak...

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı!

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı. Projedeki evleri kişilerin zevklerine göre kişiselleştiriyor.

Say Yapı 9. Gayrimenkul Fuarı'nda projelerini tanıttı!

İstanbul Hilton Convention Center'da 25-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 9. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi'ne katılan Say Yapı teknoloji, organizasyon kapsamında tanıttığı tüm projeleri ile fuarın ilgi odağı oldu.

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

24 Gayrimenkul Airport 24 ve İstasyon 24 projelerini tanıttı!

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini tanıttı. Toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan iki proje, havaalanı, hızlı tren ve metroya yakın konumda.

AE Mimarlık, 75 yeni projesini tanıttı!

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden biri olan ve 1991 yılından beri özellikle Kadıköy'de birçok önemli projeye imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini tanıttı.

ThyssenKrupp Asansör yeni sistemi TWIN'i tanıttı!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2015'te tanıttı. TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

AE Mimarlık 75 yeni projesini tanıttı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesiyle bir rekora imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini bugünkü basın toplantısında tanıttı. Yaptıkları projelerin neredeyse yüzde 90’ı Bağdat Caddesi’nde yer alıyor.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

MebelGroup, Bükreş'teki konteyner site projesini tanıttı!

ROMANYA Konut Fuarı'na alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'te 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Hotel Linkage online kanal yönetim teknolojilerini tanıttı!

Sunduğu 360 derece online kanal yönetim ve teknoloji çözümleri geliştiren Hotel Linkage, otelcilere “Online Kanal Yönetimi Teknolojileri”ni tanıttı.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Menderes Türel Antalya Ulu Cami projesini tanıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya'nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami'nin projesini tanıttı. Camide aynı anda 30 bin kişi ibadet edebilecek.

RELUX Gayrimenkul yeni projelerini tanıttı!

RELUX Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasının yeni ofis bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü’ndeki RELUX RSO 50 Suit&Office projesini ve Ataşehir'deki RELUX RFF 35 Finance Flats projesini tanıttı.

TT Custom choppers gebze Haberi

TT Custom choppers gebze

Türkiye'nin ilk motosiklet fabrikası 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak. TT Custom sahibi Tarhan Telli tarafından açılacak olan motosiklet fabrikası 7 bin 500 kapalı alan üzerinde kurulacak. 


2 kattan oluşan fabrika 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. Altyapı açısından 'Hayal ne ediyorsanız o var. Hayallerin fabrikası demek daha doğru olacak' ifadelerinde bulunan Telli, fabrikada ilk yıl 150 kişi ikinci yıl ise 450 kişi çalışacağını ifade etti. 


Birinci yıl için görüşmelerin tamamlandığı fabrikada her yıl çalışan sayısı da artacak... Ar-Ge bölümüne önem verdiklerini belirten Telli, 30 Ağustostan itibaren Türkiye’nin otomotiv sektöründe motosiklet üreten bir markası olacak. Türkler yapıyorsa iyisini yapar. Türkler yapıyorsa özelini yapar dedirteceğiz. 2015 yılında Cenevre Fuarında da bunu onlara göstereceğiz, dedi.


Kübra...