01 / 05 / 2024

TT Custom motosiklet fabrikası 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak!

TT Custom motosiklet fabrikası 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak!

Türkiye'nin ilk motosiklet fabrikası TT Custom sahibi Tarhan Telli tarafından 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak... 15 bin metrekare alana kurulu fabrikada her yıl çalışan sayısı artacak...



Türkiye'nin ilk motosiklet fabrikası 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak. TT Custom sahibi Tarhan Telli tarafından açılacak olan motosiklet fabrikası 7 bin 500 kapalı alan üzerinde kurulacak. 


2 kattan oluşan fabrika 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. Altyapı açısından 'Hayal ne ediyorsanız o var. Hayallerin fabrikası demek daha doğru olacak' ifadelerinde bulunan Telli, fabrikada ilk yıl 150 kişi ikinci yıl ise 450 kişi çalışacağını ifade etti. 


Birinci yıl için görüşmelerin tamamlandığı fabrikada her yıl çalışan sayısı da artacak... Ar-Ge bölümüne önem verdiklerini belirten Telli, 30 Ağustostan itibaren Türkiye’nin otomotiv sektöründe motosiklet üreten bir markası olacak. Türkler yapıyorsa iyisini yapar. Türkler yapıyorsa özelini yapar dedirteceğiz. 2015 yılında Cenevre Fuarında da bunu onlara göstereceğiz, dedi.


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön