21 / 05 / 2024

TT Custom kocaeli

TT Custom kocaeli

Türkiye'nin ilk motosiklet fabrikası TT Custom sahibi Tarhan Telli tarafından 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak... 15 bin metrekare alana kurulu fabrikada her yıl çalışan sayısı artacak...

Ford E-Transit Custom tam elektrikli modeli ilk kez yüzünü gösterdi! İşte araçla ilgili son detaylar

Kocaeli fabrikalarında üretilecek yeni Ford E-Transit Custom tanıtıldı. Ford'un, tam elektrikli ikinci ticari modeli, E-Transit Custom'un ilk detayları paylaşıldı. E-Transit Custom, Avrupa'daki ticari araç operasyonları açısından bir dönüm noktası olacak.

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı!

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı. Projedeki evleri kişilerin zevklerine göre kişiselleştiriyor.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri'nden dikey mimari önerisi!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, AK Parti il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Zekai İren, derneğin şu an yürüttüğü projeler ile ilgili bilgi verdi.

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Kocaeli Tuana Evleri'nde ön teslimler 5 Eylül'de tamamlanacak!

Tuana Evleri, alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nde ön teslimler devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nde teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü prestij konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci başladı. İlk ön teslimlere C-3 Bloktan başlandı.

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli'nin 100 projesini tanıttı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda “Yeni Kocaeli Yeni 100” isimli proje tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 100 adet projenin tanıtımını yaptı.

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda “Yeni Kocaeli Yeni 100” isimli proje tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi.

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı!

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı. Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu.

Eminevim, Kocaeli'de 65 aileye tapularını teslim etti!

23 yıldır 'el birliği sistemi' ile vatandaşların ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Kocaeli'de 65 aileye tapularını dağıttı. Eminevim, ev alma imkanı bulunmayan ve yüksek geliri olmayan vatandaşlara hitap eden bir sistem...

Eminevim'den Kocaeli'de 65 aileye tapu!

23 yıldır 'el birliği sistemi' ile vatandaşların ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Kocaeli'de 65 aileye tapularını dağıttı. Eminevim, ev alma imkanı bulunmayan ve yüksek geliri olmayan vatandaşlara hitap eden bir sistem...

TT Custom kocaeli Haberi

TT Custom kocaeli

Türkiye'nin ilk motosiklet fabrikası 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak. TT Custom sahibi Tarhan Telli tarafından açılacak olan motosiklet fabrikası 7 bin 500 kapalı alan üzerinde kurulacak. 


2 kattan oluşan fabrika 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. Altyapı açısından 'Hayal ne ediyorsanız o var. Hayallerin fabrikası demek daha doğru olacak' ifadelerinde bulunan Telli, fabrikada ilk yıl 150 kişi ikinci yıl ise 450 kişi çalışacağını ifade etti. 


Birinci yıl için görüşmelerin tamamlandığı fabrikada her yıl çalışan sayısı da artacak... Ar-Ge bölümüne önem verdiklerini belirten Telli, 30 Ağustostan itibaren Türkiye’nin otomotiv sektöründe motosiklet üreten bir markası olacak. Türkler yapıyorsa iyisini yapar. Türkler yapıyorsa özelini yapar dedirteceğiz. 2015 yılında Cenevre Fuarında da bunu onlara göstereceğiz, dedi.


Kübra...