22 / 05 / 2024

TT Custom tarhan telli

TT Custom tarhan telli

Türkiye'nin ilk motosiklet fabrikası TT Custom sahibi Tarhan Telli tarafından 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak... 15 bin metrekare alana kurulu fabrikada her yıl çalışan sayısı artacak...

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı!

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı. Projedeki evleri kişilerin zevklerine göre kişiselleştiriyor.

Termo Teknik yüksek ısıtmalı 31/35 kW ürününü tanıttı!

Yaklaşık dört yıldır üstün özellikli kombi ve kazan serisini Türk tüketicisine sunan Termo Teknik, çok sevilen yoğuşmalı kombisi LOGIC 26/35’in, daha yüksek ısıtma kapasitesine sahip 31/35 kW modelini tanıttı.

İZSU 15 yılda 3.5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, kente kesintisiz, sağlıklı ve temiz içme suyu verilmesi için önemli yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, artıma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

Edilgres Pietra Di Gre seramik serisini tanıttı!

İtalya’nın prestijli seramik markası Edilgres, doğadaki en özel taşların renklerini ve yüzeylerini birebir seramiğe yansıttığı ‘Pietra Di Gre’ koleksiyonu ile benzersiz mekanlar yaratıyor.

Ankara MIPIM'de 4 projesini tanıttı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi fuarda 4 dev projeyi sergiledi. ATO standda Ankapark, Ankara Fuar ve Kongre Merkezi, Podium AVM ve Otonomi projesini tanıttı..

Tema Banyo ürünlerini UNICERA'da tanıttı!

Tema Banyo, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da yenilikçi ürünlerini son teknoloji ürünleriyle donattığı çok özel bir standla tanıttı. Tema Banyo’nun portföyündeki 400’e yakın ürününü tanıttığı standı ziyaretçi akınına uğradı!

İmar sorunu çözülen Torbalı hedef büyüttü!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Pancar - Yazıbaşı ve Subaşı sanayi bölgelerinde yaklaşık 10 yıldır süren imar sorunu çözülünce, kentin hedeflerini büyüttüğünü söyledi.

Recep Altepe Timsah Arena'yı mimar Massimiliano Fuksas’a tanıttı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dünyaca ünlü İtalyan mimar Massimiliano Fuksas’a Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılarak Bursaspor’a devredilen yeni stadyumu tanıttı..

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sultangazi'de, İzzet Tarhan ve Behzat Tarhan ortaklığında kuruldu.

TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Toghrul Sadıgov ve Ilgar Sadıgov ortaklığında kuruldu.

Ferko İnşaat Ilgaz Mountain Resort Otel'ini tanıttı!

Ferko İnşaat, bu yıl 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı. Firma, EMITT Turizm Fuarı'nda otel projesini tanıttı..

Kadir'in Ağaç Evleri, EMITT Turizm Fuarı'nda sergilenecek!

Türkiye'de alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bu yıl da fuardaki yerini alan Kadir'in Ağaç Evleri, yerli ve yabancı alternatif turizm tutkunlarının ilk adresi.

Alanya EMITT Turizm Fuarı'nda tanıtılacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMİTT'te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Alanya markası ile 19'uncu kez 64 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

TT Custom tarhan telli Haberi

TT Custom tarhan telli

Türkiye'nin ilk motosiklet fabrikası 30 Ağustos'ta Gebze'de açılacak. TT Custom sahibi Tarhan Telli tarafından açılacak olan motosiklet fabrikası 7 bin 500 kapalı alan üzerinde kurulacak. 


2 kattan oluşan fabrika 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. Altyapı açısından 'Hayal ne ediyorsanız o var. Hayallerin fabrikası demek daha doğru olacak' ifadelerinde bulunan Telli, fabrikada ilk yıl 150 kişi ikinci yıl ise 450 kişi çalışacağını ifade etti. 


Birinci yıl için görüşmelerin tamamlandığı fabrikada her yıl çalışan sayısı da artacak... Ar-Ge bölümüne önem verdiklerini belirten Telli, 30 Ağustostan itibaren Türkiye’nin otomotiv sektöründe motosiklet üreten bir markası olacak. Türkler yapıyorsa iyisini yapar. Türkler yapıyorsa özelini yapar dedirteceğiz. 2015 yılında Cenevre Fuarında da bunu onlara göstereceğiz, dedi.


Kübra...