29 / 04 / 2024

TT Group iflas erteleme

TT Group iflas erteleme

Türkiye genelinde 10’a yakın Hidroelektrik Santrali (HES) projesi bulunan TT Group'a üç şirketi mali sıkıntıya girdi. Üç şirket için iflas erteleme talep edildi.

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Günday tarafından kuruldu. 

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

TT Group üç şirketi için iflas erteleme istedi!

Türkiye genelinde 10’a yakın Hidroelektrik Santrali (HES) projesi bulunan TT Group'a üç şirketi mali sıkıntıya girdi. Üç şirket için iflas erteleme talep edildi.

Uzunyayla Group 3. projesi Teras Gökyüzü'nü tanıttı!

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3. projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.

EgeYapı Group kentsel dönüşümü Yenisahra'ya tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün deneyimli oyuncularından EgeYapı Group; kentsel dönüşüm bölgelerinden biri olan Yenisahra’da ikamet eden arsa sahiplerini ve yakınlarını gerçekleştirdiği iftar davetinde bir araya getirdi.

Gülman Group'tan Bodrum'a çifte proje!

Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı.

TT Group iflas erteleme Haberi

TT Group iflas erteleme



Türkiye genelinde 10’a yakın Hidroelektrik Santrali (HES) projesi bulunan TT Group'a üç şirketi mali sıkıntıya girdi. Üç şirket için iflas erteleme talep edildi. Mahkeme, ağır borç yükü altındaki şirketlerin tedbir talebini reddetti; yeni bilirkişi raporu istedi.


ÜÇ ŞİRKET İÇİN BAŞVURDU

Elektrik, doğalgaz, akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren TT Group bir süreden beri yaşadığı mali darboğazı aşamayınca mahkemenin yolunu tuttu. Haciz

baskısı altında kalan grup şirketler için, bir tür koruma tedbiri olan, iflas erteleme istendi. İflas erteleme, TT Grup Elektrik ve Gaz Toptan Ticaret A.Ş., Hanedan Enerji Yatırımları San. Ve Tic. A.Ş. ve Uzman Enerji Yatırımları San. Ve Tic. A.Ş. şirketleri için istendi. Başvuru İstanbul 13. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne ekim ayı sonunda yapıldı.


KUR VE FAİZ VURDU

Dava dosyasında yer alan bilgilere göre, şirketlerin mali sıkıntıya...