30 / 04 / 2024

TTA Gayrimenku malatya

TTA Gayrimenku malatya

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), iki taşınmazın uygulama imar planı değişikliklerinin onaylanmasına, bir imar planı değişikliğine yapılan itirazların da reddedilmesine karar verdi.

Malatya Yeşilyurt'taki imar planı değişikliği itirazları reddedildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, tta Gayrimenkul'ün Malatya Yeşilyurt ilçesi Yakınca mahallesindeki imar planı değişikliği itirazlarını reddetti. Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TTA Gayrimenkul Malatya Yeşilyurt ihalesi iptal edildi!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü,Malatya Yeşilyurt ilçesi İkizce'deki aanayi ve depolama alanı, konut dışı kentsel çalışma alanı, park alanı ve yol alanı imarlı taşınmazın ihalesini iptal etti.

ÖİB Hatay ve Malatya gayrimenkullerini özelleştirecek!

tta Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, Hatay ve Malatya'da bulunan gayrimenkulleri özelleştiriyor. İhalelere son teklif verme tarihi 2 Aralık 2015 olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul'den 9 ilde satılık 31 gayrimenkul!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Adana, Aydın, Düzce, Hatay, İzmir, Ankara, Malatya, Manisa ve Gaziantep illerinde yer alan 31 gayrimenkul Satış yöntemi ile özelleştirilecek.

TTA Gayrimenkul'den 9 ilde 31 satılık gayrimenkul!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından Adana, Aydın, Düzce, Hatay, İzmir, Ankara, Malatya, Manisa ve Gaziantep'te 31 gayrimenkul satıyor.

Malatya Belediyesi işhanında 56 dükkanı 8 milyon TL'den satıyor!

Malatya Belediyesi, Belediye İş Hanı'nda bulunan 56 adet dükkanı 8 milyon 79 bin 862 TL'den satışa çıkardı. Satış, 31 Temmuz 2012 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

Milli Emlak'tan Malatya'da 30 yıllığına kiralık turizm alanı!

Milli Emlak, Malatya Doğanşehir'de imar durumu turizm alanı alan taşınmazları 30 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edecek

Malatya 1. Organize Sanayi bölgesinde icradan 1.3 milyon TL'ye satılık işyeri!

Malatya 1. İcra Müdürlüğü, Malatya 1. Organize Sanayi bölgesinde bulunan işyerini 1 milyon 329 bin TL'ye satacak. Satış, 20 Temmuz cuma günü 14:00-14:15 saatleri arasında yapılacak

Tarihi Malatya evleri restore ediliyor!

Son yıllarda yaşanan hızlı kentleşme nedeniyle Malatya'daki tarihî evler ayakta kalmakta zorlanıyor

Malatya-Sivas arasına bölünmüş yol yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Malatyalıların üreten, çalışan girişimcilerinin dayanışma içinde Malatya'yı Ankara'ya taşıdıklarını söyledi

Malatya İl Özel İdaresi'nden satılık iş hanı! 10 milyon 400 bin TL'ye!

Malatya İl Özel İdaresi Hüseyin Bey Mahallesi'nde bulunan Özel İdare İşhanı'nı birkaç dükkan haricinde satacak

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi hatıra ormanı dikiyor!

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi sosyal sorumluluklarını hız kesmeden yerine getiriyor. Bu kapsamda , 21 Mart Dünya Ormancılık Günü Etkinlikleri dolayısıyla 21-27 Mart tarihleri arasında hergün binikiyüz fidan dağıtımı gerçekleştirildi

Malatya OSB'de, Grup İnşaat Makine'ye ait fabrika 3 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Malatya 1. İcra Dairesi, Malatya ili merkez ilçeye bağlı Cihadiye köyü sınırları içinde kalan Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve Grup İnşaat Makine'ye ait olduğu belirtilen fabrikayı 3 milyon 52 bin 476 TL'den satışa çıkardı. Satış, 30

TTA Gayrimenku malatya Haberi

TTA Gayrimenku malatya

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), iki taşınmazın uygulama imar planı değişikliklerinin onaylanmasına, bir imar planı değişikliğine yapılan itirazların da reddedilmesine karar verdi. 


Özelleştirme İdaresi Başkanlığının konuya ilişkin ÖYK kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre özelleştirme kapsam ve programına alınan TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Malatya, Yeşilyurt ilçesi, Yakınca Mahallesinde bulunan toplam 81 bin 833,9 metrekare  yüzölçümlü alanda  "ticaret ve konut alanı, park alanı ve yol" kararı getirilmesine ilişkin Kurul kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazların reddedilmesi kararlaştırıldı.


Onaylanan imar planlarının Resmi Gazete'de yayımlanmasını müteakip, bilgi ve gereği için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Yeşilyurt Belediye Başkanlığı’na gönderilmesi uygun bulundu.


Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı, Burdur'un Çavdır İlçesi, Söğüt Beldesinde yer...