28 / 04 / 2024

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi ihale haberleri

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi ihale haberleri

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi, Afyonkarahisar, Bolu, İsparta, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan toplam 15 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek hale şartname bedeli ise 100 TL ile 1000 TL arasında olacak.

M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündüz Bayer be Yurdaer Kahraman ortaklığında kuurldu.

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu. 

M1 Adn Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Adn Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman ve Gündüz Bayer ortaklığında kuruldu. 

Bir Öz Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bir Öz Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Öztürk ve Abdul Kadir Birinci ortaklığında kuruldu. 

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Alkoçlar ve Harun Çapçı ortaklığında kuruldu. 

Efar İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Efar İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nafi Doğan tarafından kuruldu. 

Devcon İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Devcon İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ergün Aksu tarafından kuruldu. 

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Sadır, Sebahattin Sadır, Hatice Rezzan Sadır ve Hüdai Selim Sadır ortaklığında kuruldu. 

Acce Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Acce Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Dilber tarafından kuruldu. 

Bardakçı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bardakçı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kaynar tarafından kuruldu. 

Masdar Enerji Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Masdar Enerji Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Kaynak ve Fatma Ferda Atalar ortaklığında kuruldu. 

Yeşiltaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşiltaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bayram Alkın, Buğra Oral ve Mehmet Taş ortaklığında Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İstanbul 34 Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi 18 Aralık 2017'de 50 bin TL sermaye ile Gökhan Güler ve Ercan Altun ortaklığında kuruldu.

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi ihale haberleri Haberi

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi ihale haberleri

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi, Afyonkarahisar, Bolu, İsparta, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan toplam 15 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, taşınmazlar için geçici teminat bedeli 3 bin TL ile 400 bin TL arasında değişecek. ihale şartname bedeli ise 100 TL ile 1000 TL arasında olacak. İhale için son teklifler 18 Temmuz'a kadar verilecek. İhaleler, pazarlık usulü ile...