05 / 05 / 2024

tta gayrimenkul antalya

tta gayrimenkul antalya

TTA Gayrimenkul, Antalya, Aydın, İstanbul, Kastamonu, Kırıkkale, Kocaeli, ve Muğla'da toplam 9 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 21 Ekim 2014 tarihinde saat 16:00'da yapılacak...

Özelleştirme İdaresi Antalya turizm tesis alanı ihalesi için hangi şirketler teklif verdi?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesi'nde yer alan iki adet turizm tesis alanı imarlı arsa için 5 Ağustos 2014 tarihine kadar teklif aldı. İşte teklif veren firmalar...

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da satılık 8 gayrimenkul! 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkul 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

İstanbul Üniversitesi Antalya'daki 2 gayrimenkulünü 19.5 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa'da 38.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Antalya 5. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 484 bin 307 TL'ye icradan satıyor...

Antalya'da 32.2 milyon TL'ye satılık 42 gayrimenkul!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan 42 adet gayrimenkulü 32 milyon 205 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 926 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

tta gayrimenkul antalya Haberi

tta gayrimenkul antalya

DUYURU


tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğünden:


tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde aşağıdaki tabloda yer alan taşınmazlar ve makine/teçhizatlar “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.




1 - İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

2 - Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3 - İhaleye katılabilmek için taşınmazlar ve makine/teçhizatlar için ayrı ayrı İhale Şartnamesi alınması ve tekliflerin Kuruluşun aşağıdaki adresine son teklif verme günü saat 16.00’ya kadar elden teslim edilmesi zorunludur.

4 - İhalelere katılmak için “İhale Şartnamesi”nin satın alınması zorunludur. İhale Şartnamesi; Kuruluş’un; T.C. Ziraat Bankası Gazi Mahallesi Şubesi/ANKARA nezdindeki TR21 0001 0008 9802 3640 5768 41 no.lu hesabına...