05 / 05 / 2024

ttnet Tivibu

ttnet Tivibu

TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor.

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom Prime, evde internet kullanıcılarına özel Tivibu GO Süper Paketi kampanyası yapacağını açıkladı. Buna göre, şirketten yapılan açıklama kapsamında, Türk Telekom Prime evde internet kullanıcıları, 6 ay boyunca Tivibu GO Süper Paketi'nden ücretsiz kullanabilecekler.

Ariston Kombi'den Avea ve TTNET kampanyası!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Ariston Kombi'nin ile Türk Telekom müşterilerinin kışı daha sıcak!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Tivibu evleri sinema salonlarına dönüştürüyor!

TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor.

Yandex Haritalar, Tivibu ile evlerde!

TTNET'in TV platformu Tivibu, "Yandex.Haritalar" uygulamasına yer vererek trafik durumunu TV ekranından öğrenebilme imkanı sunuyor. Tivibu kullanıcıları, Yandex.Haritalar uygulaması ile seçtikleri illerde ve bölgelerde tam ekran yol durumunu görebilecek.

TTNet CEO'su değişti! Kurumda başka değişiklikler de var...

Türk Telekom Grubu, KAP'a yaptığı açıklamayla 2012 yılı Kasım ayından bu yana TTNET’in CEO’su olan Abdullah Orkun Kaya’nın görevinden ayrıldığını, yerine ise şirketin finanstan sorumlu yöneticisi (CFO) Kaan Aktan’ın getirildiğini duyurdu.

Türkiye'nin ilk akıllı stadı Galatasaray'ın!

Galatasaray Spor Kulübü ile TTNET, Türk Telekom Arena Stadyumu'ndaki tüm tribünlerde, "GS TTNET WiFi" hizmeti ile futbolseverlere yüksek kapasite ve hızda internet erişimi sağlamak üzere bir işbirliği anlaşması imzaladı.

TTNET ile Galatasaray, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumuna imza attı!

TTNET ile Galatasaray, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumuna imza attı. Yapılan işbirliği ile Türk Telekom Arena tüm tribünlerinde Wi-Fi servisi verilen ve internet tabanlı dijital uygulamaların sunulacağı Türkiye'nin ilk akıllı futbol stadyumu olacak...

Türk Telekom Arena Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak!

Galatasaray ve TTNET, Türk Telekom Arena’da aynı anda 52 bin kişiye kablosuz internet (Wi-Fi) hizmeti vermek için el sıkıştı. 2.8 milyon liraya mal olacak projeyle, Türk Telekom Arena Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak.

TTNET, ev ve ofis çözümünü LiveSmart markasıyla müşterilerine sunuyor!

TTNET, akıllı ev ve ofis çözümünü LiveSmart markasıyla müşterilerine sunuyor. Bilişim altyapısını İnnova'nın üstlendiği LiveSmart sayesinde kullanıcılar, ev ve ofislerindeki konfor, güvenlik, aydınlatma ve ısıtma sistemlerini uzaktan yönetebiliyor.

TTNET, Türk Telekom, Vodafone, Turkcell ve Avea'dan Soma duyarlılığı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Manisa' nın Soma ilçesindeki maden kazası sonrasında bilişim sektöründeki işletmelerin, bölgedeki vatandaşlara yönelik iyileştirici düzenlemeler yaptıklarını ifade etti...

Anel ile TTNet modem tedarik sözleşmesi imzaladı!

Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile TTNet A.Ş. arasında 4 portlu IPTV Destekli Kablosuz VDSL_ADSL modem alımına ilişkin tedarik sözleşmesi imzalandı...

TTNET e-faturayla ormanları koruyor!

TTNET, Dünya Ormancılık Haftası’nda TEMA ile yaptığı iş birliği kapsamında, ofislerden e-fatura başvurusu yapan her müşterisi için Balıkesir’de bulunan TTNET Ormanı’ na bir fidan dikiyor...

ttnet Tivibu Haberi

ttnet Tivibu


TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor. Dünyanın önde gelen stüdyoları ve Türkiye'nin önemli yapım şirketleriyle işbirliği sonucunda "Sinetivi", "Sinetivi 2", "Sinetivi Adrenalin", "Sinetivi Adrenalin 2", "Sinetivi Karnaval", "Sinetivi Karnaval 2" izleyicilerle buluşuyor. Tivibu, 12 kanalla Türkiye'nin bu alanda en geniş portföye sahip TV platformu oldu. TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, Tivibu platformunu 2014'ün ilk yarısında 2.8 milyon kişinin kullandığını belirtti. Başar, "Televizyonu salonundan çıkararak, zaman ve mekândan bağımsız bir yayıncılık anlayışıyla 4 ekran deneyimi sunan ilk platformuz. Bu yenilikçi vizyonla içeriğimizi güçlendirmek adına önemli bir yatırım yaparak bugün 12 yeni sinema kanalını kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz....