02 / 05 / 2024

TÜÇEV yarışması ödülleri

TÜÇEV yarışması ödülleri

TÜÇEV, üniversiteli gençler arasında bir projeye imza atıyor. Ana konusunun "çevre" olacağı "Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması" ile en iyi kısa film çeken öğrenciye 30 bin lira verilecek.

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

ÇEİS Yapı Tasarım Yarışması Ödülleri ertelendi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), 12 Mart'ta düzenleyeceği, çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması” ileri bir tarihe ertelendi...

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Murat Kurum'un talimatıyla Cami Tasarımı Fikir Yarışması düzenleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatı ile camilerin daha estetik, erişilebilir, sağlam ve çevreye duyarlı olabilmesi amacıyla "Cami Tasarımı Fikir Yarışması" düzenleniyor.    

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na 28 ilden 75 başvuru!

Türkiye’de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak için DASK tarafından Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması düzenlendi. Yarışmaya Türkiye genelinde 28 ilden 75 başvuru geldi.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

TÜÇEV yarışması ödülleri Haberi

TÜÇEV yarışması ödülleri

15 Kasım'da başlayan ve tüm üniversitelerin katılabileceği yarışmada, öğrenciler en az 4 kişilik gruplar oluşturacak. Yarışmanın kazananı 1 Mart 2015 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek törende belli olacak. Birincinin 30 bin lira ile ödüllendirildiği yarışmada ikinciye 20, üçüncü 10 bin TL verilecek. Yarışma kapsamında; 8 kişiye ise 5 bin TL mansiyon ödülü verilerek toplamda 100 bin TL ödül...