04 / 05 / 2024

Tudorsun kaç ülkede mağazası var

Tudorsun kaç ülkede mağazası var

Yaşar Ayaydın’ın 2011’de yarattığı gömlek markası Tudors, hızlı büyüyor. Türkiye ve 10 ülkede 189 mağazaya ulaşan Tudors’u dünya markası yapacaklarını belirten Ayaydın, "Hedefimiz 2023 yılında 500 mağazaya ulaşmak.” dedi.

Netflix'de hangi paket kaç lira? Netflix 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye dahil 196’dan fazla ülkede 200 milyonu aşkın kullanıcı tarafından izlenen Netflix fiyatlarını güncelledi. Peki en popüler film ve dizi izleme platformu Netflix üyelik ücreti kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 Netflix fiyat listesi ve Netflix paket içerikleri...

Ev almak gittikçe zorlaşıyor! Kaç asgari ücretle ev alınabiliyor?

Türkiye'deki satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş yükseliş engellenemiyor. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? Hangi ülkede kaç asgari ücretle bir ev sahibi olunabiliyor? İşte ayrıntılar... 

2017'de en çok gökdelen hangi ülkede inşa edildi?

Statista, geçtiğimiz yıl içinde inşa edilen gökdelenlerle bir rapor hazırladı. Rapora göre, 2017'de en çok gökdelen hangi ülkede inşa edildi? Türkiye raporda kaçıncı sırada yer aldı?

2017'de hangi ülkede kaç gökdelen inşa edildi?

2017 yılında 200 metre ve üzerinde yüksekliğe sahip 144 gökdelen inşa edildi. Bu gökdelenlerin 15'i 300 metreden de yüksek. Peki 2017'de hangi ülkede kaç gökdelen inşa edildi ve Türkiye kaçıncı sırada?

Kıbrıs'ta 300'e yakın kaçak emlakçı var!

Kıbrıs'ta 300'e yakın kaçak emlakçı olduğunu belirten Hasan Sungur ülkede emlak sektörünün sorunlarının nasıl çözüleceği yönünde kapsamlı bir çalışmanın sonuna geldiklerini ifade etti.

TİKA 25 ülkede tamamlanan projelerini 16 Mart'ta tanıtacak!

TİKA, 16 Mart'ta 25 ülkede tamamlanan 50 projenin tanıtımını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende, Prizren'deki Emin Paşa Camii'nin açılışını canlı bağlantıyla yapacağı bildirildi.

Irak'ta kaçırılan Türk işçilerine ait ipuçlarına ulaşıldı!

Irak Dışişleri Bakanlığı, "ülkede kaçırılan Türk işçilere ait ilk ipuçlarına ulaşıldığını" bildirdi. Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi bugün Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakcı'yı kabul etmişti.

İngiltere'de kaçak göçmenlere ev verene hapis cezası geliyor!

İngiltere'de kaçak göçmenlerin gelişini engellemek için hükümet sert tedbirler aldı. Buna göre ev sahipleri, ülkede kalma izni olmadığını tespit ettiği kiracılarını, mahkeme kararı olmadan evden çıkarabilecek.

Türk müteahhitler kaç ülkede faaliyet gösteriyor?

Türkiye Müteahhitler Birliği, Ocak ayı İnşaat Sektörü Analiz Raporu'nu yayınladı. 2014 yılsonu itibariyle Türk müteahhitlerin faaliyet gösterdikleri ülke sayısı 104'e, bu ülkelerde üstlendikleri proje sayısı 7 bin 684'e çıktı..

Şu anki evinizde daha kaç yıl yaşayabileceksiniz?

Karnımız tok, sırtımız pek ise hiçbir şeyi sorgulamıyoruz. Kaynakları zengin bir ülkede büyümüş olmanın rahatlığı ve rehaveti içindeyiz aslında. Fakat pek çok dünya ülkesi bizim kadar şanslı değil. Bu nedenle dünya, kaynakların doğru yönetimi konusunda ka

Hüsnü Özyeğin: Rusya'daki kadar Türk müteşebbis başka ülkede yoktur!

Forbes dergisi tarafından Türkiye'nin en zengin işadamı olarak seçilen Hüsnü Özyeğin, Rusya'daki Türk müteşebbisin dünyanın başka ülkesinde bulunmadığını söyledi

Metro Market, 22. mağazasını Kağıthane'de açtı!

30 ülkede faaliyet gösteren Metro Toptancı Market'in dünyadaki 700. mağazası, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Joel Saveuse ve Metro Toptancı Market Operasyon Direktörü (COO) Dominique Mineart`ın katılımıyla Kağıthane'de açıldı. İşte ulaşım krokisi

Facebook, Kuzey Kutbunda inşaata başlıyor!

800 milyon kullanıcıya sahip olan Facebook, sitenin serverlarını Kuzey Kutbuna taşıma kararı aldı. ABD dışında ilk kez sistemlerini başka ülkede kuracak olan Facebook Soğuk iklimi yüzünden İsveçin Lulea kentinde inşaat başlayacak açıklamasını yaptı

Tudorsun kaç ülkede mağazası var Haberi

Tudorsun kaç ülkede mağazası var

AYAYDIN Tekstil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayaydın, baba mesleği olan gömlekçiliği sürdürürken, 2011 yılında kardeşiyle izledikleri tarihi bir dönemi anlatan televizyon dizisinden esinlenerek Tudors markasını yarattı. Önce İstanbul ardından Anadolu’da mağazalaşmaya başladı. Türkiye’de hızla büyürken yurt dışını da ihmal etmedi ve büyümesini sınır ötesine taşıdı. Bugün Tudors yurt içi ve yurt dışında 189 mağazaya ulaştı.

 
Hedef 500 mağaza

Geçen yıl alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen Yaşar Ayaydın, “Büyümemizi öz kaynaklarımızla başardık. Geçen yıl altyapı yatırımlarına ağırlık verdik. 2016 yılında agresif büyüme stratejisini hayata geçiriyoruz. Şimdiye kadar ağırlıklı olarak yaya trafiğinin yoğun olduğu caddeleri tercih ettik. Yeni dönemde müşterilerimizin ürünlerimize AVM’lerde de kolaylıkla ulaşmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Yurt dışından çok fazla franchise başvurusu aldıklarını kaydeden Ayaydın, “Yurt dışında 10 ülkede 33...