03 / 05 / 2024

Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası icradan satılık

Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası icradan satılık

Gebze 3. İcra Dairesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nin içinde yer alan Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası'nı satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 8 milyon 291 bin TL olarak belirlendi.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Drnm İnşaat Demir Çelik Nakliye Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drnm İnşaat Demir Çelik Nakliye Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Kuşcuoğlu tarafından kuruldu. 

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kocaoğlu tarafından kuruldu.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Güloğlu tarafından kuruldu.

Demir-çelik ithalatına yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi!

Demir - çelik ithalatına geçici korunma önlemi alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla 200 gün süreyle yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi...

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

Promete Demir Çelik Hurda Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promete Demir Çelik Hurda Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nalan Zengin tarafından kuruldu. 

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin İlhan tarafından kuruldu. 

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özer tarafından kuruldu. 

Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası icradan satılık Haberi

Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası icradan satılık

T.C. GEBZE 3. İCRA DAİRESİ 2015/1549 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, Önemli özellikleri: 


TAŞINMAZIN özellikleri: 

Tapuda Kocaeli İli, Dilovası ilçesi, Muallim-2 Mahallesi, 213 Ada No, 3 Parsel'de kayıtlı 5.412,00 m2, arsa nitelikli taşınmaz üzerinde Tufanoğlu Dem. Çel. San. Dış. Tic. Ltd. Şti.tarafından kullanılan fabrika binası mevcuttur. Taşınmaz Dilovası Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer almaktadır. Ulaşım imkanları iyidir. Taşınmazın imar yoluna cephesi bulunmaktadır. D-100 karayoluna ve TEM Oto Yoluna yakın konumdadır. Tüm Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Parsel üzerinde fabrika binası ve idari bina bulunmaktadır. Binalar yaklaşık 16-20 yıllık olup değerlendirmede yıpranma payı düşülmüştür. Taşınmazın arsa değeri 6.765.000,00 TL'dir.


İdari Bina: İki katlı, betonarme türünde olan binanın alt katında soyunma odaları, duş ile tuvaletler ve atölye bölümü bulunmaktadır. Üst...