16 / 05 / 2024

Tüfekçi Gayrimenkul adres

Tüfekçi Gayrimenkul adres

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Türker Proje Gayrimenkul ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından yayınlanan raporlarda, şirketin 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla elde ettiği kira gelirleri 19 bin 767 TL olarak açıklandı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türkiye'den gayrimenkul alan yabancılar TBMM'de!

2015 ile 2021 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'den gayrimenkul, arazi ve şirket satın alan ve vatandaşlık kazanan yabancı uyruklu kişilere ilişkin soru önergesi sunuldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanmasını talep etti. 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Tüfekçi Gayrimenkul adres Haberi

Tüfekçi Gayrimenkul adres

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca faaliyet konuları aşağıdaki gibidir. 1. Her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; inşa etmek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü inşaat işleri; konut, işyeri, ticarethane...