03 / 05 / 2024

Tuğba Hacıbayramoğlu konut kredisi faiz oranları

Tuğba Hacıbayramoğlu konut kredisi faiz oranları

Enuygun.com’un Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu’na göre, bankalar 180 ay vade seçeneğinde bile konut kredisi faizlerinde önemli indirimler yapıyorlar ve bugünkü koşullarda ayda 750 TL ödeyerek 180 ay vadeli konut kredisi kullanmak mümkün...

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze'de 3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde  3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

TOKİ Van Tuşba başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde yer alan 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Tuşba projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Van Tuşba Millet Bahçesi 22 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Van Tuşba 303 konut ihalesi yarın!

Van İli, Tuşba İlçesi, Bardakçı Mahalesi 303 Adet Konut , 1Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi 28 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tuşba Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuşba Belediyesi, mülkiyeti Tuşba Belesiyesi'ne ait olan Van ili Tuşba İlçesi, Polatoğlu Mahallesi, Erciş Yolu üzerinde bulunan pafta 87, ada 4161, parsel 1’de kayıtlı arsayı 7 milyon 614 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Van Tuşba Bardakçı 2. Etap 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Tuşba Bardakçı 2. Etap projesindeki 300 konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek...

Tuğba Hacıbayramoğlu konut kredisi faiz oranları Haberi

Tuğba Hacıbayramoğlu konut kredisi faiz oranları

Konut kredisinde faiz oranlarının düşmesi, bankaların uzun vadeli kredilere önceki dönemlere kıyasla daha ılımlı yaklaşmasına neden oluyor. Karşılaştırma sitesi Enuygun.com’un Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu’na göre, bankalar 180 ay vade seçeneğinde bile konut kredisi faizlerinde önemli indirimler yapıyorlar ve bugünkü koşullarda ayda 750 TL ödeyerek 180 ay vadeli konut kredisi kullanmak mümkün.


Konut kredisinde faiz oranlarının düşmesi, bankaların uzun vadeli kredilere daha ılımlı yaklaşmasına neden oluyor. Karşılaştırma sitesi Enuygun.com’un Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu’na göre, bankalar 180 ay vadede bile konut kredisi faizlerinde önemli indirimler yapıyorlar. 


Bankaların 1 yıl önce 60 ay vadeli kredilerde bile uygulanmayan faiz oranlarını şu sıralar 180 ay vadeli konut kredileri için uyguladığını belirten Hacıbayramoğlu, “Konut kredisi kullananların en büyük sorunlarından biri, ödemeleri yüksek olduğu için beğendiği evi...