19 / 05 / 2024

Tuğbart Mimarlık adres

Tuğbart Mimarlık adres

Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Sıdıka Berber Karaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Güney tarafından kuruldu.

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aras tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tuğba Alioğlu tarafından  kuruldu.

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Tuğba Us Yirmibeşoğlu tarafından kuruldu.

Tuta Mimarlık İnşaat Proje İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuta Mimarlık İnşaat Proje İthalat İhracat Anonim Şirketi Beykoz'da Osman Turgut Yegen ve Nazım Tuğrul Yegen ortaklığında kuruldu.

Dekorsan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekorsan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Tuncer Müştu tarafından kuruldu.

Artchıtecture Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artchıtecture Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Çolak ve Hatice Tuğba Büyükçapğar ortaklığında kuruldu.

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Koç ve Tuğba Bayraktar tarafından kuruldu.

Tugay Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tugay Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğay Çelik tarafından kuruldu.

Tuğbart Mimarlık adres Haberi

Tuğbart Mimarlık adres

Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Sıdıka Berber Karaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 3. Gayrimenkullerin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi ile ilgili olarak yapılacak inşaat işlerini organize etmek,yönetmek yönlendirmek, bu amaçla genel müteahhitlik hizmetleri ifa etmek ve buna ilişkin sözleşmeleri akdetmek, satın aldığı toplu...