07 / 07 / 2024

Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Sıdıka Berber Karaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aras tarafından kuruldu.

Hatt Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatt Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nigar Tuğçe Ünlü tarafından kuruldu.

Baret Desıgn Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baret Desıgn Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Öner Yalın Çağatay ve Tuğba Çağatay ortaklığında kuruldu.

Tuba İç Mimarlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tuba İç Mimarlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Zakoğlu tarafından kuruldu.

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğcan Rodoslu tarafından kuruldu.

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özay tarafından kuruldu...

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Esra Akten ve Tuba Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi kuruldu!

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi Cenk Seri ve Cem Serin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batof Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batof Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Murat Ucuz ve Bülent Cevahirefendioğlu ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Seda Giden tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Sıdıka Berber Karaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Tuğbart Mimarlık ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 3. Gayrimenkullerin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi ile ilgili olarak yapılacak inşaat işlerini organize etmek,yönetmek yönlendirmek, bu amaçla genel müteahhitlik hizmetleri ifa etmek ve buna ilişkin sözleşmeleri akdetmek, satın aldığı toplu...