29 / 04 / 2024

Tuğçe Sarıkaya taşındı

Tuğçe Sarıkaya taşındı

Model Tuğçe Sarıkaya, rol aldığı Türk-İran ortak yapımı ‘Kalbimdeki Yabancı’ dizisinin çekimleri için Antalya’ya yerleşti. Çekimleri bir hafta önce başlayan ve haftanın altı gününü sette geçiren Sarıkaya, yoğunluğunu anlattı.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek evleri ayırdı!

MasterChef yarışması jüri üyesi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanıyor. Zanna, Etiler’de yaşadıkları evden taşınarak, kendine ayrı bir ev tuttu.

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Putin’in gözdesiyken “hain” ilan edilen Rus finansçının eski eşi malikâneden çıkarılınca köye taşındı.

2020'de 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı!

2020’de salgına rağmen 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı. İsrail yeni gelenlere vatandaşlık verip, Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da Filistin topraklarında yapılan evlere yerleştiriyor.

Aleyna Tilki Acarkent’e taşındı!

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden taşındı. 

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

Kilyos’taki imar değişikliği Meclis gündemine taşındı!

Sarıyer Kilyos’taki arazinin imarının ‘turizme’ çevrilip inşaat alanının 5 kat artırılarak 24 bin metrekareye çıkarılması Meclis gündemine taşındı.

Hüsnü Şenlendirici İzmir'e taşındı! 

Hüsnü Şenlendirici, İstanbul'dan İzmir'e taşındı. Şenlendirici, İzmir Bergama'daki satın aldığı çiftliğinde köy hayatı yaşıyor...

Tuğçe Atakaş Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğçe Atakaş Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Atakaş tarafından kuruldu.

Tuğçe Sarıkaya taşındı Haberi

Tuğçe Sarıkaya taşındı

Model Tuğçe Sarıkaya, rol aldığı Türk-İran ortak yapımı ‘Kalbimdeki Yabancı’ dizisinin çekimleri için Antalya’ya yerleşti. Çekimleri bir hafta önce başlayan ve haftanın altı gününü sette geçiren Sarıkaya, “Haziran ayına kadar çekimlerimiz devam edecek. O kadar yoğun çalışıyoruz ki Antalya’da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum” diyerek yoğunluğunu...