03 / 05 / 2024

Tuğhan 1 İnşaat adres

Tuğhan 1 İnşaat adres

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kepenek tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Akbank muslukları açtı, nakit ihtiyacı olanlar faizsiz 15 bin TL'yi almaya koştu! Acil bakın!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank muslukları açtı, nakit ihtiyacı olanlar 15 bin TL'yi faizsiz almaya koştu... Acil bakın...

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Elik tarafından kuruldu.

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vefa Çalmandalı tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam daha geldi. Fiyatlar resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Çelik, Selim Çelik ve Yavuz Şahin ortaklığında kuruldu.

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

8 Mayıs Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın gaza bastı ve rekor seviyelere kadar yükseldi. 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

Ev hanımlarının beklediği 2000 TL destek verilmeye başlıyor! İşte şartlar

Ev hanımlarının beklediği devlet desteği sonunda yapılmaya başlıyor. 2000 TL tutarındaki nakit yardımdan faydalanmak için ev hanımları gerekli şartları merak ediyor.

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın.

Tuğhan 1 İnşaat adres Haberi

Tuğhan 1 İnşaat adres

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kepenek tarafından kuruldu.
Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü saç, demir, çinko, kalay, pirinç alüminyum, bakır, kursun, profil pik, çelik galvanizli saç, insaat demiri, insaat tesisatı malzemesi, kapı, pencere, dolap, alet ve edevat araç ve gereçlerinin imalatı, montajı, alımı satımı pazarlaması, ithalatı ihracatı ve her nevi taahhütlerini yerine getirmek, 2- Elektrik ve elektronik malzemelerin ticaretini yapmak. 3- Her nevi demir ve metallerin alım satımı ihracatını ve pazarlamasını yapmak 4- Her nevi reklam hizmetleri ile tabela afiş pano baskılar ile reklam danışmanlığı yapmak 5- Her nevi havalandırma, ısıtma tesisatları için...