06 / 05 / 2024

Tuğra 1453 İnşaat nerede

Tuğra 1453 İnşaat nerede

Tuğra 1453 İnşaat Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Gürgün tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Bayramlar İş Merkezi'nde kuruldu.

Akbank muslukları açtı, nakit ihtiyacı olanlar faizsiz 15 bin TL'yi almaya koştu! Acil bakın!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank muslukları açtı, nakit ihtiyacı olanlar 15 bin TL'yi faizsiz almaya koştu... Acil bakın...

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gültekin tarafından kuruldu.

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

8 Mayıs Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın gaza bastı ve rekor seviyelere kadar yükseldi. 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Tuğralı altın kolyelerde görülmemiş indirim! Kapış kapış satılıyor! Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim başladı. Tuğralı altın kolyeler kapış kapış satılıyor. Peki tuğralı altın kolyeler ne kadar? Tuğralı altın kolye fiyatı kaç lira? Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi.

Elinde dolar olanlar yasa boğulacak! İslam Memiş ilk kez bu kadar net konuştu! 1 dolarınız bile varsa hemen bakın!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elimde dolar olanları yasa boğacak bir açıklamada bulundu. İlk kez bu kadar net konuştu! 1 dolarınız bile varsa hemen bakın!

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? İşte Vakıf GYO Samandıra arsasının 2022 değeri...

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Tuğralı altın kolyelerde büyük indirim başladı! Herkes bu kolyeleri alıyor! Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde büyük indirim fırsatı başladı. Son zamanlarda herkesin en çok terxih ettiği kolyelerden olan tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Peki tuğralı altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tuğralı altın kolye fiyatları 2 bin 662 TL'den başlıyor! Altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolye almak isteyen binlerce kişi fiyat listesini merak ediyor. Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan Tuğralı altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tuğra 1453 İnşaat nerede Haberi

Tuğra 1453 İnşaat nerede

Tuğra 1453 İnşaat Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Gürgün tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Bayramlar İş Merkezi'nde kuruldu. 


Tuğra 1453 İnşaat Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...