20 / 05 / 2024

Tuğra Emlak haberleri

Tuğra Emlak haberleri

Yur tiçi ve yurt dışındaki yapılanmasını sürdüren Tuğra Emlak, son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle yatırımlarını bekletmeye alan Ortadoğu' lu yatırımcıyı yeniden Türkiye'ye kazandırmanın yollarını arıyor.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Asil Tuğra İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asil Tuğra İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özçelebidir tarafından kuruldu.

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Yücel tarafından kuruldu.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Emlakkulisi.com Temmuz'da 3.7 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Temmuz ayında 3 milyon 658 bin 449 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 7 milyon 675 bin 173 oldu.

Emlakkulisi.com Haziran'da 4.5 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Haziran ayında 4 milyon 535 bin 135 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 9 milyon 946 bin 152 oldu.

Emlakkulisi.com Mayıs'ta 3.9 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Mayıs ayında 3 milyon 922 bin 31 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 8 milyon 44 bin 449 oldu.

Emlakkulisi.com Nisan'da 3.5 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Nisan ayında 3 milyon 504 bin 212 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 6 milyon 871 bin 143 oldu.

Emlakkulisi.com Mart'ta 3.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Mart ayında 3 milyon 419 bin 767 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 7 milyon 161 bin 848 oldu.

Tuğra Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Tuğra Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Karapınar tarafından kuruldu. 

Tuğra Emlak haberleri Haberi

Tuğra Emlak haberleri

Yurtiçi ve yurtdışındaki yapılanmasını sürdüren Tuğra Emlak, son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle yatırımlarını bekletmeye alan Ortadoğulu yatırımcıyı yeniden Türkiye'ye kazandırmanın yollarını arıyor. Yalova'da 5 büro ile faaliyette olan firma; istanbul, Sapanca ve Trabzon'da kurulu büroları, Bursa'da temsilcilik ve Gebze'de isim hakkı verdiği firma ile çalışmalarını yürütüyor. Yurtdışında da ilk olarak Cidde'de yer alan şirket, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Kuveyt'te birer ortaklıklar kurarken. Katar ve Dubai'de ise çözüm ortaklarıyla...