05 / 05 / 2024

Tuğra Emlak İnşaat

Tuğra Emlak İnşaat

30 Nisan 2 Mayıs 2013 9.defa düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul fuarında yer alarak Ortadoğu'daki Yatırımcılara Gayrimenkul satışı yapacak.

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Okevhome Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Okevhome Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alyan, Raşit Gümüş ve Touraj Talimy Gashty ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Havin Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havin Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Baştuğ tarafından kuruldu. 

Al Kavsar Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kavsar Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwahhab Alhabbal tarafından 400 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi, Dilek Görgeç ve Tarık Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

Yap 1 Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap 1 Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Alkan ve Mehmet Nuri Olcay tarafından kuruldu.

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Ferhat Bulut tarafından kuruldu.

Merna Proje Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merna Proje Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Karakaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Tuğra Emlak İnşaat Haberi

Tuğra Emlak İnşaat

Yalova son dönemlerde Gayrimenkul alıcıları ve yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği yerlerden İstanbul’a yakınlığı ile bilinen Güney Marmara'da ön plana çıkmaktadır. Tuğra Emlak & İnşaat 10 yıldır; Sanayi, ticaret ve yatırımın cazibe merkezi Marmara'nın güney bölgesi Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya ve bir dünya metropolü olan İstanbul'daki çok geniş portföy ağı ve konusunda uzman personeliyle İnşaat, Emlak, Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Portföy Yönetimi konularında güvenilir, doğru ve bilimsel hizmet vermektedir.


            Tuğra Emlak İnşaat Genel Müdürü Aydın TEKİNER Yaptığı açıklama’da Bizim için çok değerli olan yatırımcılarımızın ilk sorusu olan "Gelecekteki Yatırımlarımız için Neden Güney Marmara ve daha önemlisi Neden Yalova?" sorusuna, resmi dairelerden ve özel sektörden tedarik edilen, basında kendisine ayrıntılı yer edinmiş olan bilgiler doğrultusunda görsel...