16 / 05 / 2024

Tuğra İnşaat Taahhüt Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Tuğra İnşaat Taahhüt Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Tuğra İnşaat Taahhüt Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi, Esman Kayhan Demir tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Azizim İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizim İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tuğba Tekdağ tarafından kuruldu.

Buyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Buyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Uğur Kıraç tarafından açıldı.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Tuğra İnşaat Taahhüt Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Tuğra İnşaat Taahhüt Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Tuğra İnşaat Taahhüt Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi, Esman Kayhan Demir tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Tuğra İnşaat Taahhüt Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi iş konusu; İnşaat projeleri imar ve inşaat konularında teknik hizmeter ve danışmanlık hizmetleri yapmak taahhüt işleri yapmak tamir ve tadilat hizmetleri yapmak bina ve inşaatlarınher türlü iç ve dış dekorasyonlarını yapmak ve 4.10.2012 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler


Tuğra İnşaat Taahhüt Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi adres: Beykoz, Çavuşbaşı Mahalesi, Çengeldere Caddesi,...