29 / 04 / 2024

Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi

Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi

Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Engin ve Mustafa Atlı imzasıyla kuruldu.

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Üçtuğ Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Üçtuğ Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Atyaşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Taşkın tarafından kuruldu.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Tuğra Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Tuğra Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Karapınar tarafından kuruldu. 

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Demtuğ İnşaat Demir Tuğla Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demtuğ İnşaat Demir Tuğla Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Atay tarafından kuruldu. 

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç'ta yükseliyor!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ikincisi Kıraç'ta yükseliyor. Proje, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde yer alıyor...

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde kiralama başvuruları alınıyor!

Esenyurt'ta Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlanan Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde satılık bağımsız bölümlerin yanı sıra kiralama başvuruları da alınıyor...

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde iş yerleri Aralık'ta teslim!

Bilgiçler Yapı imzası ile Esenyurt'ta Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde inşa edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde satılık bağımsız bölümlerin yanı sıra, kiralama ön talep başvuruları da alınıyor...

Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi Haberi

Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi

Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Engin ve Mustafa Atlı imzasıyla kuruldu.


Tuğra Ticaret Ve İnşaat Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...