25 / 07 / 2024

tüik yeni binası ne zaman yapılacak

tüik yeni binası ne zaman yapılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) için modern bir hizmet binası inşa edecek. Yeni binanın yapımı için 22 Mayıs’ta ihaleye çıkılacak.

Dolar 120 TL olacak diye açıklanmıştı. Dolarda yeni rakam ve tarih verildi acil öğrenin

Dolara yatırım yapacak vatandaşlar geçtiğimiz günlerde açıklanan 120 TL tahmin rakamıyla birlikte şaşkına dönmüştü. Dolarda yeni rakam ve tarih geldi.

A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi... Hemen siz de bakın!

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Tüketiciler için yeni zırh! Bugünden itibaren başladı! 12 maddede tüketicilerin yeni hakları...

Nisan'da yapılan kanun değişikliklerinin yürürlük tarihi 1 Ekim şeklinde açıklanmıştı. Bu nedenle, bugünden itibaren ayıplı mal ve hizmet satışı’ karşısında korunma zırhının arttığı bir döneme girildi. Peki tüketicilerin yeni hakları neler?

Tüketicide yeni korku: indirim kaçırma

İki buçuk yıl süren pandemi ve ardından gelen ağır ekonomik koşullar nedeniyle zincir marketlerin indirim kataloglarıyla yatıp kalkan tüketicide yeni bir korku gelişti. İndirim kaçırma korkusu olarak nitelendirilebilecek bu korku, fiyatı düştüğünde alamayıp daha sonra yüksek fiyat ödemeyi anlatıyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Pakistan'da Türkiye Karaçi Başkonsolosluğu binası açıldı!

Türkiye'nin Pakistan'daki Karaçi Başkonsolosluğu'nun yeni binasının açılış töreni bugün gerçekleşti. 

Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliği yeni binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışına ilişkin, "Sadece ülkemize değil, Bangladeş'e de yaraşır bir yapı olsun istedik. Yeni büyükelçilik binamızın ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu'nun yeni binası açıldı!

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu'nun yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Türkiye Başkanı Nureddin Nebati, törende önemli açıklamalarda bulundu.

tüik yeni binası ne zaman yapılacak Haberi

tüik yeni binası ne zaman yapılacak


TOKİ, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) için modern bir hizmet binası inşa edecek. Yeni binanın yapımı için 22 Mayıs’ta ihaleye çıkılacak.

TOKİ, kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda nitelikli hizmet binaları inşa ediyor. TOKİ bu kapsamda; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hizmet Binası, Osmanlı Arşivi Yeni Hizmet Binası, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Hizmet Binası, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Proton Hızlandırıcısı Tesisi ve Destek Tesisleri, İstanbul Hadımköy PTT Başmüdürlüğü Posta İşleme Merkezi, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Akyurt Eğitim ve Sosyal Tesisleri, Maliye Bakanlığı için 12 Vergi Dairesi ve SGK için de 20 ayrı hizmet binası inşa etti. İdare, proje ve ihale çalışmalarını tamamlayarak inşaatlarına başladığı, Maliye Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Milli Piyango...