28 / 04 / 2024

TÜİK'ten yeni rakamlar! Ücretli çalışan sayısı artıyor!

TÜİK'ten yeni rakamlar! Ücretli çalışan sayısı artıyor!

TÜİK tarafından açıklanmış olan yeni veriler ekonomiye yön vermeye devam ederken ücretli çalışan vatandaşların sayılarında ciddi oranda artış gözlendi. Peki son durum ne oldu? 



TÜİK açıkladığı yeni ücretli çalışan rakamları ile birçok vatandaşı şaşkına çevirdi. Ücretli olarak çalışmakta olan çalışan sayısında artış gözlendi. Son durum ise açıklandı. İşte tüm detayları ile haberimizin devamında açıklamalar ve yeni rakamlarla sizlerle… 

 TÜİK ten yeni rakamlar! Ücretli çalışan sayısı artıyor!

TÜİK tarafından belli olan rakamlar 

Türkiye’de ne yazık ki işsizlik büyük bir sorun haline gelmeye devam ediyor. Milyonlarca vatandaş İŞKUR üzerinden veya da gazetelerden kendi için en uygun iş arayışına giriyor. Özellikle de yeni mezun olan genç işsizler ciddi oranda artış göstermektedir. Durum böyleyken de işsizliğin psikolojik sonuçları da artış göstermeye devam ediyor. Türkiye’de işsizliğin azaltılması için vatandaşa İŞKUR tarafından farklı projeler ile destekler verilmek için çalışmalar sürdürülmektedir. Bu sayede istihdamın artması da amaçlanmaktadır. TÜİK tarafından açıklanmış olan yeni verilerde istihdam hakkında yeni ipuçları vermektedir. TÜİK tarafından mart ayına ilişkin ücretli çalışan vatandaşların veri sonuçları açıklandı. Açıklanan veri sonucunda ücretli çalışan sayısında artış yaşandığını gözlemlendi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön