02 / 05 / 2024

Ücretli çalışan sayısı yıllık 3,7 arttı!

Ücretli çalışan sayısı yıllık 3,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verileri kapsamında ücretli çalışan sayısı, nisanda 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 3,7 arttı.



Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayına yönelik ücretli çalışan istatistiklerini paylaştı. Ücretli çalışan sayısı, nisan ayında 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 3,7 artış kaydetti. Bu kapsamda, sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı geçen sene nisan ayında 13 milyon 997 bin 517 iken 2023 yılı nisanda yüzde 3,7 yükselişle 14 milyon 516 bin 688 kişiye ulaştı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön