06 / 05 / 2024

TUKAŞ hisse

TUKAŞ hisse

Temeli 1962'de atılan Türkiye'nin önemli salça markalarından TUKAŞ satışında bir aşama daha tamamlandı. OYAK Girişim Danışmanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre TUKAŞ'taki yüzde 81,54'lük hissenin Okullu Gıda şirketine satılması kararı alındı.

Enka İnşaat 1 milyon TL tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş bugün KAP'ta yaptığı açıklamada 1 milyon 95 bin 500 lira tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Reysaş GYO hisse geri alımı yapacak mı?

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu kararına bağlı olmak kaydıyla hisse geri alımı yapmayı değerlendiriyor.

Bir ortaktan ötekine hisse satışı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Bir ortaktan ötekine hisse satışı yapmanın yolu nedir?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber....

Tapusuz hisse devri nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tapusuz hisse devri nasıl olur?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber..

Sinpaş'tan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

Sinpaş GYO'dan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

Tapuda hisse devri masrafları 2016!

Hisseli tapuların devri için, tüm hissedarların onay vermiş olması gerekiyor. Hisse devri için ise yine diğer hissedarların önalım hakkını kullanıp kullanmayacakları soruluyor. Peki, hisse devri masrafları 2016 ne kadar tutar?

Türkan Uzel hisse davasını kazandı!

Uzel Makine'nin ortaklarından Türkan Uzel hisse davasını kazandı. İstanbul Ticaret Mahkemesi'nde yapılan ve 2003'ten beri süren yargılama neticesinde Türkan Uzel'in Uzel Holding'deki fazla hisselerinin kendisine iadesine karar verildi.

Daire satışında 1/25.000 hisse geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucusunun sorduğu ''Daire satışında 1/25.000 hisse geçerli mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o haber...

Akiş GYO, TSKB hisse senetlerini sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından şirketin Finansal Tablo Dipnotlarında " Finansal Yatırımlar" olarak sınıflandırılan Türkiye Sinai ve Kalkınma Bankası A.Ş hisse senetleri satıldı.

EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı. Şirket, 2016'da gayrimenkul yatırım fonu pazarında 500 milyon liraya ulaşacak.

Gayrimenkul Sertifikası'yla konut projelerinden hisse satın alınabilecek!

Hükümetin eylem planında yer alan 'Gayrimenkul Sertifikası' modeliyle vatandaş, devlet güvencesinde borsada işlem görecek konut projelerinden m2 bazında hisse satın alabilecek. Uygulamayla vatandaş dönüşüme daha sıcak bakacak

Yabancı yatırımcı Emlak Konut'tan 24,7 milyon dolar hisse aldı!

Yabancı yatırımcılar, ekim ayında Borsa İstanbul pay piyasalarında 167,8 milyon dolarlık net alış gerçekleştirildi. Yabancı yatırımcıların en çok alım yaptıkları hisse senetleri, arasında 24,7 milyon dolar ile Emlak Konut GYO da var.

TUKAŞ hisse Haberi

TUKAŞ hisse

Oyak Girişim Danışmanlığı A.Ş. tarafınadn yapılan açıklamaya göre yüzde 81,54'nü temsil eden TUKAŞ hissesi Okullu Gıda Maddeleri Ltd'ye satılması konusunda yönetim kurulu kararı alındı ve alıcılar Cem Okullu ve Cengiz Okullu ile hisse alım satım sözleşmesi imzalandı.


Açıklamada hisse devrinin satışın Rekabet Kurulu tarafından onaylanması ve şirketin sermaye artırım sürecinin SPK'ca verilecek iznin ardından tamamlanmasıyla resmen gerçekleşecek.


1962'DE KURULDU

1962 yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kurulan Tukaş, 1967 yılında OYAK tarafından satın alındı. 1967 yılından bu yana bir OYAK iştiraki olarak faaliyet gösteren Tukaş'ın yüzde 28 hissesi 1994'de halka arzedildi. Yüzde 81.5’i halen OYAK’a ait olan Tukaş, üretimini İzmir’in Torbalı ve Balıkesir’in Manyas ilçelerinde...