06 / 05 / 2024

tükiyede mobilya üretim siteleri

tükiyede mobilya üretim siteleri

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, mobilya sektörünün dış pazarlara açılmasının desteklenmesi, mobilya sitelerinin de cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtti...

Tüketim arttı, üretim yerinde saydı! 'Bugün alayım yarın bu fiyata bulamam diyenler' çoğaldı, bu işte bir terslik var!

Sanayi üretim endeksi, 2023 kasımda aylık bazda yüzde 1,4 azaldı. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tüketim artarken, üretim iki yıldır yerinde sayıyorsa bu işte bir terslik olduğunu söyledi.

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Beykent Üniversitesi çok sayıda Araştırma ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 26 Şubat 2023!

Beykent Üniversitesi 20 Araştırma ve Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Yıldırım tarafından kuruldu.

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Erden tarafından kuruldu.

Bakan Varank: Finansal piyasalardaki dalgalanmalar Türkiye ekonomisinin üretim gücünden ve sanayisinden bağımsız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, finansal piyasalardaki dalgalanmaların Türkiye ekonomisinin üretim gücünden ve sanayisinden bağımsız olduğunu belirtti.

Reform Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliyat Mobilya İmalatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliyat Mobilya İmalatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Azgın, Battal Azgın ve Hatice Aydın tarafından kuruldu. 

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Işık tarafından kuruldu.

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Insulatech Yalıtım Malzemeleri Üretim Ve Satış Anonim Şirketi Tuzla Şubesi kuruldu!

Insulatech Yalıtım Malzemeleri Üretim Ve Satış Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Tuzla'da kuruldu.

Türk mobilya markaları Çin’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor!

18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na Türkiye'den 27 farklı mobilya markası katılacak..

Türk mobilya sektörü hedef büyüttü!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ihracat verilerini değerlendirdi. 

tükiyede mobilya üretim siteleri Haberi

tükiyede mobilya üretim siteleri


Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, mobilya sektörünün dış pazarlara açılmasının desteklenmesi, mobilya sitelerinin de cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtti. 


Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, mobilya sektörünün, ekonomiye ve istihdama önemli katkıda bulunduğu ifade etti. Türkiye'nin, mobilya sektöründe 6 milyar doları geçen üretimiyle dünyanın ilk 15 ülkesi arasına girdiğini kaydeden Palandöken, şöyle devam etti: 


 "Acilen markalaşma, tasarım ve Ar-Ge faaliyetlerinin gelişmesine ihtiyaç var. Ülkemizde kişi başına mobilya harcaması 80 dolar civarındayken Kanada'da 372, Almanya'da 281, İngiltere ve Amerika'da 210 dolar civarında. Sitelerde faaliyet gösteren çok sayıda mobilya üreticisi esnaf, küçük aile işletmelerinden oluşmaktadır. El yapımı mobilyada kalitesini kanıtlamıştır ama iş geliştirmede sermaye yetersizliği yaşamakta ve kredi kaynaklarına ulaşmada zorluk çekmektedir. Uluslararası büyük mobilya markaları ile kalite konusunda...