02 / 05 / 2024

Tulay Arslanoğlu

Tulay Arslanoğlu

Tervelli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Tulay Arslanoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Orasia İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasia İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Gönül Mimarları İnisiyatifi'nden Kanal İstanbul'a destek!

Gönül Mimarları İnisiyatifi Basın Sözcüsü Arslanoğlu, "Kanal İstanbul sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin projesidir. Sadece 16 milyonun değil, 85 milyonun, bir belediyenin değil, devletin, birilerinin değil, milletin projesidir" dedi...

Sonuç Realty Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sonuç Realty Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Arslanoğlu tarafından kuruldu. 

Tervelli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tervelli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Tulay Arslanoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Arslanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa Ortak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Arslanoğlu, Faruk Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Kartal, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Vakıflar, İstanbul Beyoğlu'nda otel yaptıracak!

İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İstanbul Beyoğlu'nda yap-işlet-devret modeline göre otel yaptırmak üzere ihale düzenledi

Forum Ankara'nın ilk hediye çeki Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan

Forum Ankara Outlet'in, "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasını desteklemek amacıyla gerçekleştireceği Hediye Çeki Kampanyası'nda ilk hediye çekini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu verecek

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Tulay Arslanoğlu Haberi

Tulay Arslanoğlu

Tervelli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Tulay Arslanoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Tervelli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü gayrimenkul,almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme;yasalarından faydalanarak  edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak.komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depoları,soğuk hava depoları,villa tatil...