13 / 05 / 2024

Tülin Hadi Cem İlhan Mimarlık Ofisi

Tülin Hadi Cem İlhan Mimarlık Ofisi

Mimar Cem İlhan, Milli Reasürans binasını tasarlayan mimarlar Şandor Hadi ve Sevinç Hadi'nin mimar kızı Tülin Hadi ile 1994 yılında ortak oldu. Cem İlhan, ofisi TeCe Mimarlık'ı 1992'de açtı. Peki Cem İlhan kimdir? İşte biyografisi...

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

TÜİK'te şaşırtan istifa kararı! Enflasyon hesabı yürütülen dairede kritik değişim

TÜİK, Geçtiğimiz Nisan ayında enflasyonu yüzde 70 açıkladı. Türkiye'de yaşanan gıda başta olmak üzere enflasyonu artıran etmenleri inceleyen ve istatistikleri açıklayan TÜİK'ten şaşırtan bir istifa haberi geldi. TÜİK Fiyat İşleri Daire Başkanı Cem Baş görevinden istifa etti.

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Yılmaz ve Bayer Elektrik Enerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret An ortaklığında kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cem Köse tarafından kuruldu.

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  600 bin sermaye bedeli  Tülin Nurduhan tarafından kuruldu.

Tülin Hadi Cem İlhan Mimarlık Ofisi Haberi

Tülin Hadi Cem İlhan Mimarlık Ofisi
Cem İlhan kimdir?


Cem İlhan 1966’da Diyarbakır’da doğdu. 1987’de İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 yılında Londra Architectural Association School of Architecture’da Housing & Urbanism bölümünde yüksek lisans yaptı. 


1996 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde ikinci yüksek lisans eğitimini tamamladı. 


Cem İlhan, 2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Yapı Bölümü’nde doktora eğitimini tamamladı. 


İlhan, 1986-1990 yılları arasında Ömer Bortaçina-Mehmet Tataroğlu, Ender Ergün-Yalçın Gültekin mimarlık ofislerinde çalıştı. 1990-1992 yılları arasında Emlak Bankası toplu konut uygulamalarında bulundu. 1992 yılında kendi bürosunu kurdu. 


1994 yılında Tülin Hadi ile ortak çalışmaya başladı. 


Çalışma alanları arasında kentsel tasarım, kültür merkezi, eğitim ve yönetim yapıları, esneklik sayılabilir. 2006 yılında Genç Mimar Ödülü’nü aldı. Halen Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tasarım stüdyosu yöneticiliğini de sürdürüyor.



Cem İlhan ve TeCe Mimarlık projeleri!



Urfa...