19 / 05 / 2024

tulip murat mertoğlu toki

tulip murat mertoğlu toki

Uluslararası alanda TOKİ'yi dava eden TULİP ortağı Mertoğlu,"İş yapmak isterken mahkeme mahkeme dolaşıyoruz. Bunun tek sorumlusu da Erdoğan Bayraktar" dedi...

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan İmir, Ali Mertoğlu ve Mahmet İkinci ortaklığında kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekonomistlerden endişe verici tahminler: Dolarkuru 25 TL'ye ulaşabilir, kıyamet kopacak!

Ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL olabileceği yönündeki açıklamasının ardından, Murat Muratoğlu ekonomide kıyametin kopacağını söyleyerek dövizi ve evi olanlara uyarıda bulundu. Detaylar haberimizde...

Ünlü ekonomist herkesi ikaz etti! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın

Popüler ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL'ye yükselebileceğine dair açıklamasının akabinden, Murat Muratoğlu dövizi ve evi olanlara seslenerek ekonomide kıyametin kopacağını ifade etti.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Depremzedelere son dakika uyarısı! Tazminat davası açabilirsiniz! Hemen haklarınıza bakın!

Avukat Cem Murat Sofuoğlu, enkazların kaldırılmaya başlandığına dikkat çekti ve "Mahkemeye başvurup yıkılmış binalardan örnekler aldırın. Çünkü o kusurlu binalar yıktırılacak ve numuneler, deliller ortadan kaybolacak" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Dolar kuru Kapalıçarşı’da 19 lirayı geçti mi? Çok konuşulacak iddia!

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında yabancı yatırımcının Türkiye’ye neden gelmediğini masaya yatırdı.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist TOGG'un kaç TL'den satılacağını açıkladı!

Ekonomist Murat Muratoğlu, TOGG'un fiyatı için 1 milyon TL bandında bir rakam beklediğini söyledi.

tulip murat mertoğlu toki Haberi

tulip murat mertoğlu toki

 TOKI iştiraki Emlak Konut GYO ve Erdoğan Bayraktar aleyhine açtığı davalarla sektörde bir ilk olan Türkiye'nin ilk ve tek yabancı sermayeli gayrimenkul kuruluşu TULIP Gayrimenkul'un Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Mertoğlu, "1.2 milyarlık proje hacmine ulaşmışken başımıza gelmeyen kalmadı. Proje dahil sektöre yaptığımız 30 milyon euroluk yatırım harcaması zayi edildi ve 45 milyon lirası TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO tarafından gasp edildi" dedi. İddialar dava dosyasında

TOKİ ve iştiraki Emlak Konut GYO'daki yolsuzlukları, aldığı tehditleri, hatta "TOKİ ihalesinde silah sesleri" başlığı ile medyaya taşman vurulma olayının perde arkasını ilk kez SÖZCÜ'ye anlatan Mertoğlu, Tedbir Kararı'na rağmen yetkilerini tanımayan TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO'nun, vahiy inmiş gibi Fehmi Çelikkol üzerinden resmi bir yazı ile yetkilerini tanıdığını söyledi, işte, Murat...