07 / 05 / 2024

TÜLOMSAŞ  arazisi ihalesi sonucu

TÜLOMSAŞ  arazisi ihalesi sonucu

Türkiye sanayisi için büyük önem taşıyan 120 yıllık raylı sistem üretim tecrübesine sahip TÜLOMSAŞ arazisinin ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 94 bin 450 TL teklifle Sezgek Yapı Planlama aldı. 

Mimar Şenol Gökner: Acilen 20 yeni şehir tasarlanmalı ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmalı!

Mimar Şenol Gökner, deprem dirençli ve güvenli şehirlerin geri gelmesi için acilen 20 yeni şehir tasarlanmasının ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmasının gerektiğini belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

TOKİ Isparta 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta Sütçüler projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 124 adet konut yer alıyor.

Belediye iş yeri ve akaryakıt istasyonu satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük'te yer alan 3 iş yeri ve bir arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Mart tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsası ile ilgili merak edilenler...

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Türkiye'de 2 milyon 113 bin 81 tarım arazisi ipotekli!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafıncan açıklanan Ocak 2022 verilerine göre, Türkiye'de 2 milyon 113 bin 81 tarım arazisi sahibinin yaklaşık 4 milyon hektarlık verimli tarım arazisini bankalara ipotek ettirdiği belirlendi. İpotek tutarı 3 trilyon TL olarak açıklandı.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt 495 konut ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Kütahya Merkez projesindeki 495 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Merkez Bankası 20 ton altın tutarında swap ihalesi açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 ton altın tutarında üç ay vadeli altın swap ihalesi açtı. Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası geçen Ekim ayında açılmıştı.

TÜLOMSAŞ arazisi 9.4 TL’ye Sezgek Yapı’nın! 

Türkiye sanayisi için büyük önem taşıyan 120 yıllık raylı sistem üretim tecrübesine sahip TÜLOMSAŞ arazisinin ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 94 bin 450 TL teklifle Sezgek Yapı Planlama aldı. 

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Mardin Söğütözü 110 konut ihalesi yarın!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

TÜLOMSAŞ  arazisi ihalesi sonucu Haberi

TÜLOMSAŞ  arazisi ihalesi sonucu

Türkiye sanayisinde büyük öneme sahip TÜLOMSAŞ arazisinin özelleştirmenin de önünü açacak uygulamalı imar ve etüt planı ihalesi sonuçlandı. Milli Gazete'de yer alan habere gör;e ihaleyi  en düşük teklifi veren Sezgek Yapı Planlama alırken, ihale sözleşmesi 94 bin 450 TL karşılığında imzalandı. Bu ihale ile TÜLOMSAŞ arazisi imara ve özelleştirmeye açılabilecek.

Tüzel kimliği sonlandırılmasının ardından Eskişehir Cer Atölyesi ve TÜLOMSAŞ arazisi 18 Ağustos’ta uygulamalı imar planı etüdü için ihaleye çıkmıştı. Ankara’da gerçekleştirilen ihale 6 Ekim’de sonuçlandı. Toplam 7 şirketin teklif verdiği  ancak 6 şirketin teklifinin geçerli sayıldığı ihaleyi en düşük teklifi veren Sezgek Yapı Planlama aldı. İhale sözleşmesi 9 Eylül 2020 tarihinde 94 bin 450 TL karşılığında imzalandı. 210 gün sürede hazırlanması planlanan uygulamalı imar planı ve etüt için yaklaşık maliyet...