20 / 05 / 2024

Tümer Apaydın

Tümer Apaydın

Bozdoğan, Aydın Büyükşehir'in bu yıl içinde gerçekleştireceği projelerle adeta Bombardıman var. Aydın Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu ile birlikte 3. hizmet dönemini icra eden Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın açıklama yaptı.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

Timuçin Tümer vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu Timuçin Tümer vefat etti. Tümer, 25 Ekim 2017'de toprağa verildi.

Dinçer Tümer: İnşaat sektörü zor durumda!

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklama yaptılar.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Zülfikar İnönü Tümer: Kentsel dönüşüm insan odaklı olmalı!

CHP Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, kentsel dönüşümün vatandaş odaklı olması gerektiğini söyledi.

Tümer Bucaklı: Evi satın, arsa alın!

1A Plus ATB Gayrimenkul İşletme Sahiplerinden Tümer Bucaklı, arsanın kısa zamanda ciddi kazanç sağladığını belirterek, ev sahiplerine evlerini satarak arsa almalarını önerdi.

Zülfikar İnönü Tümer'den kentsel dönüşüm önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye'deki kentsel dönüşüm için TBMM Başkanlığı'na araştırma önergesi sundu.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Aydın Kuşadası'nda konut alanına dönüştürme teklifi reddedildi!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası'ndaki bir yeşil alanın konut alanına çevrilmesi teklifini reddetti. Meclis, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı.

Necdet Tümer, Maltepe Gülsuyu'ndaki dönüşümü değerlendirdi!

Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nin Muhtarı Necdet Tümer,"Burayı satın almak isteyenler olursa onlara tavsiyem satmamalarıdır. Burada köprü bile yoktu, pazar yoktu Maltepe'ye yürüyerek pazara giderdik. Cefasını çektik sefasını da sürelim" dedi.

Dinçer Tümer: Kalite ve sürat ilkelerini esas aldık!

1987 yılında Adana'da makine mühendisi baba Hilmi Tümer tarafından temeli atılan Tümer İnşaat, 28 yıldır 'Temelinde Güven Var' sloganıyla inşaat sektöründe var olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Dumankaya İnşaat'ın yeni tanıtım yüzü Saba Tümer oldu!

Dumankaya "Konut sektörünün en büyük haberi için habere geri dönüyor. 14 Eylül'ü bekleyin!" diyerek Saba Tümer'i yeni reklam yüzleri olarak tanıttı.

Tümer Apaydın Haberi

Tümer Apaydın

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, bu yılın hizmet yılı olacağını müjdeledi. Başkan Tümer Apaydın, "10 milyon lira bütçeli projelerimiz hayata geçirilecek" dedi. Bu yıl Projelerle Bozdoğan'ı daha yaşanabilir ve yaşayanların da daha mutlu olacağı bir hale dönüştüreceklerini belirten Başkan Apaydın, "Bozdoğan'ın sosyal, ekonomik, kültürel ve turizm alanlarında daha da gelişmesini sağlayacak diğer büyük projelere de imza atacağız" dedi. 



Milliyet...