13 / 05 / 2024

tuna ev yılbaşı süprizi

tuna ev yılbaşı süprizi

Tuna Ev yeni yılınızı şok indirimlerle kutluyor. Aralık ayı boyunca Tuna Ev'de tüm ürünlerde yüzde 40 indirim fırsatı...

Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri, şimdi de yılbaşı zammı talep ediyor!

2023 yılına girmeye sayılı günler kala bazı ev sahipleri kontrat döneminin bitmemesine rağmen maaşlara yapılacak zamları gerekçe göstererek yılbaşında da kiralara zam istiyor.

Colorist Panorama'da yılbaşına özel fiyatlar!

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile basına tanıtılan Colorist Panorama Şile'de yılbaşına özel fiyat avantajı sunuluyor...

Tuna Ev, Goldies koleksiyonuyla ışıltılı bir dünya sunuyor!

Tuna Ev, Goldies koleksiyonuyla 1950 - 1980 arası dönemin ruhunu yaşam alanlarına yansıtıyor. Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen, Goldies stilinin son derece vurgulu ve iddialı bir etki bıraktığını belirtiyor.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna Ev ve Tuna Ofis Contactplus'la çalışacak!

Türkiye'de mobilya sektörünün öncü markası Tuna Ev ve Tuna Ofis'in tüm iletişim faaliyetlerini Ocak 2016 itibariyle Contactplus iletişim Hizmetleri yürütecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Yılbaşının yeni adresi Etiler olacak!

Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla ilk kez bir yılbaşı kutlamasına ev sahipliği yapacak Etiler’de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Akmerkez’in karşısına kurulacak sahnede DJ performansları ile Kenan Doğulu konseri gerçekleştirilecek.

İnşaat projelerinde yılbaşı kampanyaları 2015!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıktan özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor...

Soyak Siesta Blue’da yılbaşı keyfini yaşayın!

Soyak Siesta Blue’da yılbaşı keyfini yaşayın. İzmir’in mega projesi Soyak Siesta’nın satışta olan 4. Etabı Soyak Siesta Blue’dan yeni yılı güzel bir başlangıç ile karşılamak isteyenlere özel kampanya…

Antalya Büyükşehir Belediyesi yılbaşı hazırlıklarına başladı!

Antalya'nın yılbaşına hazırlanmamasını eleştirip, "Yılbaşından bize ne, biz Müslümanız diyecekler ama turizmden para kazanıyoruz" diyen Fettah Tamince, bu kez yılbaşı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını duyurdu

Rings İstanbul yılbaşı kampanyası!

Selin Yapı imzası ile inşa edilen Rings İstanbul Evleri 'nde daire teslimleri hemen yapılıyor. Satış süreci devam eden Rings İstanbul yılbaşı kampanyası hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Fettah Temince: Yılbaşı süslemelerine başladık!

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yıl başı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi. Temince ' Yılbaşı süslemelerine başladık ' dedi.

tuna ev yılbaşı süprizi Haberi

tuna ev yılbaşı süprizi

Mobilya sektöründe Türkiye’nin en köklü firmalarından biri olan Tuna Ev, tüketiciye bu yıl ilk defa yüzde 40 indirimlik bir fırsat sunuyor. Aralık ayı boyunca Tuna Ev mağazalarından alacağınız tüm ürünler  yüzde 40 indirim ve taksit seçenekleri ile sizleri bekliyor.


Tuna Ev, yemek odasından yatak odasına kadar her ihtiyaca yönelik mobilya ve aksesuarları ile evlere şık ve modern dekorasyon çözümleri sunuyor. Tuna Ev Mağazalarında,birbirinden şık oturma grupları, kanepeler, yemek odası grupları, TV üniteleri,yatak odası takımları bulabilirsiniz. Ayrıca küçük dokunuşlarla evinizin havasını değiştirecek tamamlayıcı ürünler çok uygun fiyatlarla Tuna Ev mağazalarında.

Kampanya Tuna Ev’in Silivri – Kınalı’daki 15 bin metrekareye yayılan büyük showroom’unun yanı sıra, Masko, Modoko 4.Cadde ve Ankara’da yer alan mağazalarında da geçerli...