05 / 05 / 2024

tuna gayrimenkul ıspartakule son durum

tuna gayrimenkul ıspartakule son durum

Bank Asya iştiraki olan Tuna GYO Ispartakule projesine seçimlerden sonra başlamayı planlıyor. Tuna GYO Ispartakule projesinde 780 rezidans daire ve 100'e yakın mağazanın yer alacağı ticaret merkezi inşa edecek...

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Çakmak ve Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna ve Soner Keleş tarafından kuruldu.

Duharlu Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duharlu Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tuna, Aziz Memoğlu ve Mehmet Mungan ortaklığında kuruldu.

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi kuruldu!

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kibriye Karakuş ve Tuna Amaç ortaklığında kuruldu.

Tuna Girişimcilik Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Girişimcilik Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Turaneri ve Hasan Batuhan Kasar ortaklığında kuruldu.

Dar Alebda Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dar Alebda Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet  Tuna Güçhan, Ahmed Atıf A.  Abdelaal ve Ashraf Samır H. Omran ortaklığında kuruldu.

Mustafa Tuna'dan kentsel dönüşüme yönelik çözüm önerileri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Uluslararası  Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi  Konferansı’na katılarak bazı açıklamalar yaptı.

Prym Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prym Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mesut Tuna tarafından 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul sertifikasıyla konut nasıl alınır?

Takvim Gazetesi'nin köşe yazarlarından Kadir Tuna bugün köşesinde "Gayrimenkul sertifikası" konulu yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

tuna gayrimenkul ıspartakule son durum Haberi

tuna gayrimenkul ıspartakule son durum


Bank Asya iştiraki Tuna GYO, 1stanbul projesinin arkasında kalan 35 bin metrekarelik arsada tek başına proje inşa edecek. Tuna GYO Ispartakule projesinde konut ve ticaret merkezi yapılacak.



Tuna GYO Ispartakule projesi 4 blok olarak tasarlandı. Blok kat sayısının 20 olarak belirlendiği Tuna GYO Ispartakule projesinde 780 adet konut ve 80 ile 100 arasında ticari ünite olacak.



Tuna GYO Ispartakule projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Tuna GYO Ispartakule projesine seçimlerden sonra başlanılması planlanıyor. Tuna GYO Ispartakule projesinde konut satış alanı 63 bin metrekare, ticaret alanı 15 bin metrekare olarak belirlendi.



Tuna GYO Ispartakule projesinde blok girişlerinde lobi ve bekleme alanı, kapalı otopark, alışveriş alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.