03 / 05 / 2024

tuna ofis mağazaları

tuna ofis mağazaları

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

Tuna Ev ve Tuna Ofis Contactplus'la çalışacak!

Türkiye'de mobilya sektörünün öncü markası Tuna Ev ve Tuna Ofis'in tüm iletişim faaliyetlerini Ocak 2016 itibariyle Contactplus iletişim Hizmetleri yürütecek.

Atatürk Havalimanı’nda ofis ve mağazalar kapanmaya başladı!

86 yıldır hizmet veren ve ticari uçuşlara kapatılacak olan Atatürk Havalimanı’nda taşınma işlemi başladı. İç ve dış terminallerinde bulunan birçok firma, ofis ve mağazalarını kapattı.

Cadde mağazaları ve ofis kiraları yüzde 22 geriledi!

Cushman&Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre yılın ilk çeyreğinde 2017'nin aynı dönemine göre cadde mağazaları ve ofis kiraları kura bağlı olarak yüzde 22'ye varan oranlarda geriledi.

Nef mağazaları yarın satışta!

Nef mağazaları yarın açık artırmaya çıkıyor. Nef'in 13 projesinde yer alan ofis ve mağazalar yarın sahiplerini bulacak. 

Tuna Ofis Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza açacak!

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor!

Ankara’nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2’nin cadde mağazaları satışa çıkıyor!

Avrupa Konutları TEM 2’nin merakla beklenen cadde mağazaları açık artırma usulüyle 10 Mayıs’ta satışa çıkıyor. Bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak mağazalara şimdiden yoğun talep geliyor...

Samsung Curved TV Teknosa mağazalarında!

TeknoSA' nın müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6.999 TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla geliyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak...

Bimeks mağazaları 128'e ulaştı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Bilgi İşlem mağazaları 128' e ulaştı.

tuna ofis mağazaları Haberi

tuna ofis mağazaları

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.


Dış pazarlara yapılan en önemli yatırımlarının Suudi Arabistan'da bu yıl nisan ayında açılışını yapacakları 3 bin 700 metrekare alana sahip ev ve ofis mağazası olduğunu belirten Tuna Girsberger Genel Müdürü G. Mehmet Arda, "Bu mağazanın açılışına takiben önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 mağaza açarak bu pazardaki mağaza sayımızı 8'e çıkartmayı hedefliyoruz" dedi. Silivri-Kınalı'da toplam 50 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteren entegre bir tesise sahip olduklarını bildiren Arda, en yeni teknolojilerin kullanıldığı bu modern tesiste ahşap üretim hattı, metal üretim hattı, toz boya tesisi, sofa ve koltukların üretildiği döşeme hatları ve cilahane bölümlerinin bulunduğunu kaydetti.


Geçen...