02 / 05 / 2024

The Istanbul Veliefendi mağazaları 26 Haziran'da satışta!

The Istanbul Veliefendi mağazaları 26 Haziran'da satışta!

Veliefendi'de konumlandırılan The Istanbul Residence ve The Istanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. 26 Haziran, saat 14:00'da Kiptaş tarafından başlayacak olan açık artırmaya yoğun ilgi bekleniyor.




İstanbul'un merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de konumlandırılan The Istanbul Residence ve The Istanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. 26 Haziran, saat 14:00'da  Kiptaş  tarafından başlayacak olan açık artırmaya yoğun ilgi bekleniyor. 8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje, 351 rezidans daire ve çeşitli alanlarda hizmet verecek ticari ünitelerden oluşuyor. GAD Mimarlık, Gökhan Avcıoğlu imzasını taşıyan proje metro, tramvay, deniz otobüsü, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına da yakın. Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 km, Merter'e 2 km, Topkapı'ya 4 km, Atatürk Havalimanı'na ise 8 km mesafede bulunan The Istanbul Residence ve The Istanbul Veliefendi, ulaşım kolaylığı sunuyor. 


YATAY MİMARİ

Yatay mimarinin tercih edildiği projede rezidans hizmetleri de var. The Istanbul Residence'ta reception, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, vale parking hizmetleri ve oda servisi, gibi imkanlar bulunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları ile fitness center'ın da yer aldığı The Istanbul Residence'sın bünyesinde mağazalar da rezidans sakinlerinin ihtiyacı için dizayn ediliyor. 


Telefon: 0212 414 98 98

Web adresi: http://www.kiptas.com.tr/



Geri Dön