29 / 04 / 2024

Referans Güneşli projesi Haziran'da satışta!

Referans Güneşli projesi Haziran'da satışta!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Kiler GYO, Referans Bakırköy'den sonra Referans Güneşli projesini Haziran'da satışa çıkarmayı planlıyor. Haziran ayına kadar ruhsatın alınması planlanan Referans Güneşli projesinde konut, cadde mağazaları ve ticari üniteler yer alıyor...




İstanbul Bakırköy'de Referans Bakırköy projesini hayata geçirilen  Kiler GYO  bünyesindeki Biskon Yapı,  Referans Güneşli  projesine başlıyor. 


Referans Güneşli projesi 9 bin 234 metrekare alanda hayata geçirilecek. Referans Güneşli projesinde konut, ticari üniteler ve cadde mağazaları olacak.


Referans Güneşli projesinde ruhsatın Haziran ayına kadar alınması planlanıyor. Referans Güneşli projesinde ruhsat işlemleri tamamlandıktan sonra satışlar başlayacak.



Kiler GYO'nun 2 Mayıs 2014 tarihli açıklaması;


Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.


Yatırım Komitesinin fizibilite çalışmaları neticesinde Yönetim Kuruluna önerisi ile;


İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, 245DS2C Pafta, 2339 Ada, 13 Parsel no'lu, 9234,52 m2 yüz ölçüme sahip, "Arsa" niteliğindeki, tamamı Nahit Kiler'in mülkiyetindeki gayrimenkul için Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalanmıştır.

İlgili gayrimenkul üzerinde "Referans Güneşli" ismiyle konut ve cadde mağazası, ticari ünitelerden oluşan karma bir proje yapılması planlanmaktadır. Önemli ulaşım yolları üzerinde kavşak noktasında yer alacak proje, kent meydanı ve sosyal tesisleri ile bölgeye önemli bir katma değer sağlayacaktır. Proje için Haziran 2014'e kadar ruhsat alınarak satışların başlaması planlanmaktadır.



Referans Güneşli projesi 2014'ün ilk çeyreğinde başlıyor!


Kiler GYO'nun 3 ay sonra teslim edeceği Referans Bakırköy projesi


Referans Güneşli projesi Haziran da satışta!


Tel : 0212 456 15 00

Web: http://www.biskon.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön