02 / 05 / 2024

The İstanbul Veliefendi mağazaları açık artırmayla 26 Haziran'da satışta!

The İstanbul Veliefendi mağazaları açık artırmayla 26 Haziran'da satışta!

İstanbul'un merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de konumlandırılan The İstanbul Residence ve The İstanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. Satışlar açık artırma usulüyle 26 Haziran'da gerçekleşecek...



İSTANBUL'UN merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de konumlandırılan The İstanbul Residence ve The İstanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. 26 Haziran, saat 14:00'da  Kiptaş  tarafından başlayacak olan açık artırmaya yoğun ilgi bekleniyor. 


8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje, 351 rezidans daire ve çeşitli alanlarda hizmet verecek ticari ünitelerden oluşuyor. 


GAD Mimarlık, Gökhan Avcıoğlu imzasını taşıyan proje metro, tramvay, deniz otobüsü, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına da yakın. Bakırköy ve Sahil Yoluna 1 km, Merter'e 2 km, Topkapı'ya 4 km, Atatürk Havalimanı'na ise 8 km mesafede bulunan The istanbul Residence ve The istanbul Veliefendi, ulaşım kolaylığı sunuyor. 


Yatay mimari YATAY mimarinin tercih edildiği projede rezidans hizmetleri de var. The İstanbul Residence'ta receptıon, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, vale parking hizmetleri ve oda servisi, gibi imkanlar bulunuyor. Acık ve kapalı yüzme havuzları ile fıtness center'ın da yer aldığı The İstanbul Residence'sın bünyesinde mağazalar da rezidans sakinlerinin ihtiyacı için dizayn ediliyor. 


Sabah 



Telefon: 0212 414 98 98

Web adresi: http://www.kiptas.com.tr/


Geri Dön