18 / 05 / 2024

Tunç Korun Form Şirketler Grubu adres ve telefonları

Tunç Korun Form Şirketler Grubu adres ve telefonları

Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Peki Tunç Korun kimdir? İşte biyografisi...

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2020!

İnşaat metrekare maliyet bedelleri, 2020'de inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2020...

Tunç Soyer: Yanan alanların 1 metrekaresi bile imara açılmayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada İzmir’de çıkan orman yangınlarında kül olan alanların 1 metrekaresinin bile imara açılmayacağını belirtti.

EmlakBank'tan yerel üretimi artıracak yeni formül!

EmlakBank yerel üretimi artırmak için yeni bir formül hazırladı. Proje kapsamında yatırımcıların fabrikasını banka kuracak. Ayda bin metrekarelik tesis, 19 bin liraya sanayiciye kiralanacak.

Tunç Soyer Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutu yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, bütün tepkilere rağmen Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutuna dönüştürdü.

Tunç Soyer'in Şato Restoran kararı tepki çekti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Varyant'taki Tarihi Şato Restoranı'nı başkanlık konutuna dönüştürme isteğine tepkiler gecikmedi.

Hilmi Işıkören inşaatta daha çok satmanın formüllerini anlatacak!

GYODER'in kurduğu "Çözüm Platformu"nda konuşmacı olacak Hilmi Işıkören, inşaat sektöründe "daha çok satmanın" formüllerini anlatacak.

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Melih  Yalçın tarafından kuruldu.

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mihdi Tunç tarafından kuruldu. 

Kira sözleşmelerinde TL'ye dönüşün formülü değişti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira sözleşmelerinde döviz TL'ye dönüşün formülünü değiştirdi. Yeni hesapta TÜFE her ayın enflasyonu üstüne konularak hesaplandı. Düzeltilen hesaplamayla bin TL'nin karşılığı 4 bin 509 lira oldu.

Kira sözleşmelerinde TL'ye dönüş formülü!

Kira sözleşmelerinde TL'ye dönüşün formülü belli oldu. Buna göre, 1.000 dolarlık bir sözleşme için dolar kuru 3.77 TL, TÜFE yüzde 17.99’dan 4 bin 457 lira olacak.

Kiracılar bu formülle nefes alacak!

İşte fahiş kira artışlarını engellemek, kiracılara bir nebze rahat nefes aldırmak, durağan konut piyasasını canlandırmak ve kentsel dönüşümü hızlandırmak için oluşturulabilecek yegâne formül...

Tunç Korun Form Şirketler Grubu adres ve telefonları Haberi

Tunç Korun Form Şirketler Grubu adres ve telefonları

Tunç Korun kimdir?


Tunç Korun, 1965 Ankara doğumludur. İstanbul Nişantaşı İngiliz Lisesinin ardından Amerika’da Gannon Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Bunu takiben 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme fakültesi bölümünden lisans üstü diplomasını aldı. 


Tunç Korun, 1989 Şubat ayından beri Form Şirketler Grubu firmalarında farklı pozisyonlarda görev aldı. Çalışma süreci boyunca yurtdışında otuza yakın teknik eğitime katıldı. 


Halen FORM Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. 


İSKİD Klima İmalatçılar derneğinin asil üyeleri arasında bulunan Tunç Korun bugüne kadar bu dernekte Sayman, Başkan Yardımcılığı ardından 2003-2004 yıllarında Başkanlık görevini üstlenmiştir. Halen derneğin üyesi olduğu EUROVENT Avrupa Klima İmalatçıları Derneğinde İSKİD’i temsilen “Türkiye Temsilcisi” olarak katılımını gerçekleştirmektedir. 1989 yılından beri vermiş olduğu 100′e yakın eğitim semineri bulunmaktadır. 


Özellikle Toprak Kaynaklı Isı Pompaları konusunda, Amerika, İtalya, Macaristan...