30 / 04 / 2024

tunca nehri ne durumda

tunca nehri ne durumda

Tunca Nehri'nin debisindeki yükseliş nedeniyle, Edirne'de Fatih ve Kanuni köprüleri trafiğe kapatıldı. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, köprülerden geçiş yapmak isteyen araçların sürücülerini diğer yolları kullanmaları yönünde uyardı.

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Vakıflar, Edirne Kasımpaşa Camisi'ni yükseltecek!

Edirne'de, Tunca Nehri kıyısında taşkınlar nedeniyle harap olan cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yapılacak restorasyon kapsamında 3 metre yükseltilecek

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Edirne Tunca Nehri'ne 4 köprü inşa edilecek!

DSİ 11. Bölge Müdürlüğüfnce Tunca Nehri üzerine toplam 4 adet büyük köprü yapılacak, 3 adedinin yı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor...

Asi Nehri'ne 4. köprü!

Hatay’ın tüm ilçelerine hizmet götürmek için yaz kış demeden gecesini gündüze katarak hizmet yapan Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Yeni sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kanal Edirne Projesi'nde çalışmalar ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanal Edirne Projesi'ne ilişkin "Baypas kanalıyla Meriç Nehri'ni taşkınlara karşı rahatlatmış olacağız" dedi.

Adana Atosev Sosyal Tesisleri artık kaçak değil!

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

Asi Nehri'nin yan duvarındaki oyuk risk yaratıyor!

Palladium Alışveriş Merkezi'nin hemen olduğu noktada, Asi Nehri'nin yan duvarında geçen sene yaşanan, ancak her hangi bir müdahale yapılmayan 'kırılma' ne kadarlık bir risk yaratıyor bilinmez ama, vatandaş bu görüntüden tedirgin!

Antalya Alara Nehri’ne yapılacak HES için bilirkişi atandı!

Alara Nehri’nde HES için verilen ’ÇED Olumlu’ raporunun iptali için açılan davada bilirkişi, tarım ve sulamanın olumsuz etkileneceğini belirtti

Manavgat Köprüçayı'na HES mi yapılacak?

Her yıl 1 milyon turistin rafting yaptığı Köprüçayı'na HES yapılması vatandaşı ayağa kaldırdı. Her yıl binlerce turistin doğa turlarına çıktığı Manavgat'ın Değirmenözü Mahallesi sakinleri 'Köprüçayı Nehri'ne HES yapılmasın' imza kampanyası başattı.

Tunca Köprüsü'ne 600 bin TL'lik aydınlatma!

Edirne'de tarihi Tunca Köprüsü, Edirne Valiliği tarafından 600 bin lira harcanarak aydınlatıldı. Açılış için mehteranlı ve havai fişekli program düzenlendi.

tunca nehri ne durumda Haberi

tunca nehri ne durumda

Tunca Nehri'nin debisindeki yükseliş nedeniyle, Fatih ve Kanuni köprüleri trafiğe kapatıldı.


Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, köprülerden geçiş yapmak isteyen araçların sürücülerini diğer yolları kullanmaları yönünde uyardı.


Ekipler, iki köprünün de girişine şerit çektikten sonra Edirne Belediyesince hazırlanan "Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" yazılı tabelayı yol girişlerine yerleştirdi.


İki köprü arasındaki Sarayiçi Er Meydanı'nda kalan bazı araçlar da ekiplerce trafiğe kapalı alandan çıkarıldı.


Bu arada, DSİ. 11. Bölge Müdürlüğünün internet sitesindeki bilgiye göre, Tunca Nehri'nin debisi 103, Meriç'in ise 905 olarak ölçüldü.


Tunca Nehri'nin Bulgaristan tarafında ölçülen debisi 48, Meriç'in ise...