21 / 05 / 2024

tuncay çolak kimdir

tuncay çolak kimdir

KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak kimdir? Tuncay Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Çolak, ne zamandan beri KİPTAŞ'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özay Çolak ve Tuncay Çolak ortaklığında kuruldu. 

Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan, Migros’un yönetim kurulu başkanı oldu. Peki, Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan, hangi sektörlerde hangi firmalar ile çalıştı? İşte İş adamı Tuncay Özilhan..

Tuncay Arıcan kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Arıcan kimdir? Tuncay Arıcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Arıcan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Arıcan..

Tuncay Gün kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Tuncay Gün kimdir? Tuncay Gün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Gün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Gün...

Mehmet Çolak kimdir?

Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak kimdir? Mehmet Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Çolak, ne zamandan beri Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Tuncay Çolak kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak kimdir? Tuncay Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Çolak, ne zamandan beri KİPTAŞ'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Pınar Gültürk kimdir?

Pınar Gültürk, Tuncay Gültürk tarafından 2003 yılında kurulan T Tasarım Mimari Proje Uygulama ve Danışmanlık Şirketi'nde peyzaj mimarı olarak görev yapmaktadır. Peki Pınar Gültürk kimdir? İşte biyografisi...

Tuncay Gültürk kimdir?

Tuncay Gültürk, İzmir Alaçatı’daki Alavista Evleri projesinin mimarıdır. Tuncay Gültürk, firması T Tasarım Mimari Proje Uygulama ve Danışmanlık Şirketini 2003 yılında kurdu. Peki Mimar Tuncay Gültürk kimdir? İşte biyografisi...

Mustafa Çolak kimdir?

Mustafa Çolak, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sultanbeyli Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Mustafa Çolak kimdir? İşte Mustafa Çolak'ın biyografisi...

tuncay çolak kimdir Haberi

tuncay çolak kimdir

Tuncay Çolak kimdir?

Tuncay Çolak, Kiptaş Genel Müdür yardımcısıdır. Tuncay Çolak, Dumlupınar Üniversitesi İşletme ve Yönetim bölümü mezunudur.


Tuncay Çolak, Şubat 2008 tarihinden beri KİPTAŞ'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor.


KİPTAŞ..

KİPTAŞ, 1987 yılında yabancı sermaye ortaklığı ile imar planı ve mimari projeler yapmak üzere İMAR WEIDLEPLAN ismiyle kurulmuştur. 1989 yerel seçimlerinden sonra atıl hale gelerek tasfiye edilme noktasına gelmiş, akabinde yapılan 1994 yerel seçimleri sonrasında, İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanını alarak yeniden yapılandırılmış bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşudur.


İletişim bilgileri:

Adres :  Seyitnizam mah. Gümüşsuyu Davutpaşa cad. 

no:17/1 34015 Zeytinburnu/İstanbul

Telefon : +90 212 414 98 98

Faks : +90 212 510 58 88

E-posta :...