09 / 05 / 2024

Tuncay Gültürk kimdir

Tuncay Gültürk kimdir

Tuncay Gültürk, İzmir Alaçatı’daki Alavista Evleri projesinin mimarıdır. Tuncay Gültürk, firması T Tasarım Mimari Proje Uygulama ve Danışmanlık Şirketini 2003 yılında kurdu. Peki Mimar Tuncay Gültürk kimdir? İşte biyografisi...

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Dursun Baştürk kimdir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine getirilen Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk hangi işlerde görev aldı?

Dursun Baştürk kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk daha önde nerelerde çalıştı, hangi görevleri yürüttü;

Dora Şahintürk kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Dora Şahintürk  Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Dora Şahintürk kimdir? Dora Şahintürk daha önce hangi görevlerde bulundu?

Onur Soytürk kimdir?

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürü Onur Soytürk oldu. Peki Onur Soytürk kimdir? Onur Soytürk hangi işlerde görev yaptı?

Kıvanç Tatlıtuğ Göktürk'te 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, şehir gürültüsünden uzaklaşmak için Göktürk’ten 2 katlı villayı aylık 15 bin liraya kiraladı. 

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Çeliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Tuncay Gültürk kimdir Haberi

Tuncay Gültürk kimdir

Tuncay Gültürk kimdir?


Tuncay Gültürk, 1979 yılında Ardahan’da doğdu. 2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Bina Bilgisi kürsüsünde yüksek lisans çalışmaları devam etmektedir. Ulusal-uluslararası çeşitli proje yarışmalarına katıldı ve ödüller aldı. 


Tuncay Gültürk, 2003 yılında T Tasarım Mimari Proje Uygulama ve Danışmanlık Şirketini kurdu.


Tuncay Gültürk ve T Tasarım projeleri!


Libya Bengazi 2200 Adet Villa Projeleri


Akçadağ İnşaat Yönetim Binası


Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Engelliler Merkezi ve Yaşlılar Merkezi Hizmet Binaları


Alavista Villaları Alaçatı


İzka İnşaat Yönetim Binası


Erzurum Mobilya Kent


Çeşme Villa


Akol Ofis Dekorasyon Projesi


Hukuk Bürosu İç Dekorasyon ve Uygulama Projesi


Angora Evleri Villa Dekorasyon Projeleri


Seferihisarda Yazlık


Toki Halkalı Toplu Konut


Üzeyir Yandım Evi


Peynirci Konutları


Eryaman Alışveriş Merkezi


Toki Halkalı-2 Toplu Konut


Çiftaslan Otomotiv Konutları


Alanya Çolaklı Mevkii 5 Yıldızlı Otel Projesi


Hitit Evleri


Maksem Otel


Gölbaşı Ofis


Sancak Lisesi Spor Salonu


TEİAŞ Toplantı...