14 / 05 / 2024

Tuncay Küçük

Tuncay Küçük

ZTK Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Küçük tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Duran tarafından kuruldu.

Tuncaylar Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncaylar Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncay tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Yaylagül tarafından kuruldu.

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Yıldırım ve Turkay Karataş ortaklığında kuruldu.

Bent Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bent Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Kayacı ve Tuncay Dinçadam ortaklığında kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

TOGG’un fiyatını belirleyecek kıstas kesinleşti

TOGG’un çıkış fiyatının 60-70 bin Euro civarı olması beklenirken fiyatı etkileyecek bir kıstas daha kesinleşti. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yaptığı son açıklamada TOGG’un çıkaracağı araçla ilgili “Yüzde 10 ÖTV diliminin içinde kesin kalacağız” açıklamasında bulundu.

Kucuk İnşaat Danışmanlık Otomotiv Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kucuk İnşaat Danışmanlık Otomotiv Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de Tuncay Küçük tarafından kuruldu.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Tpc Gayrimenkul Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Tpc Gayrimenkul Ve Emlakçılık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasbi Şahin ve Tuncay Şardağ ortaklığında kuruldu.

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Home Construction Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şekin ve Cuma Tutay ortaklığında kuruldu.

Tuncay Küçük Haberi

Tuncay Küçük

ZTK Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Küçük tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


ZTK Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...